Thema houtrot en renovatie
Nieuwsbrief SchildersVAK.nl
31-03-2021
Lees in browser
U ontvangt deze extra nieuwsbrief als relatie van Schildersvak.nl. In deze extra nieuwsbrief tonen leveranciers de nieuwste producten en ontwikkelingen.
Advertorial+
Renovaid is 'De specialist' op het gebied van renovatie van geveltimmerwerk
Hoogwaardige producten en diensten: advisering, begeleiding en certificering. Het meest duurzame resultaat valt of staat met vakmanschap. Vakmanschap dat Renovaid graag helpt bevorderen. Nu een gedegen training voor 135 euro p.p. Meer weten over Renovaid producten en systemen of over trainingsmogelijkheden?
Lees verder »
Eenvoudig hout repareren met Polyfilla PRO
Een beschadiging in een houten ondergrond kan iedere vakman eenvoudig repareren met Polyfilla PRO. Met een compact assortiment biedt Polyfilla PRO voor iedere type beschadiging een oplossing. De houtreparatieproducten van Polyfilla PRO zijn ontwikkelt op basis van Urethaan Arcylaat. Hét voordeel hiervan is dat men minder bloot gesteld wordt aan allergieopwekkende stoffen. Daarnaast zijn de producten goed verwerkbaar, sneldrogend en makkelijk schuurbaar.
Lees verder »
Advertorial+
Steenvezelprofielen voorkomen houtrotschade aan kozijnen! De profielen houden kozijnen droog en ventileren. Verfgebreken behoren tot het verleden. Meer informatie? Kijk op ventistone.nl.
Lees verder »
Advertorial+
Complete frees set in koffer
De HF-74 freesmachine is speciaal samengesteld voor het zorgvuldig en snel wegfrezen van houtrot en het schoonfrezen van naden, scheuren en openstaande verbindingen in houten timmerwerk. De krachtige 750W motor is traploos regelbaar en is geschikt voor het grove werk als ook het meer precieze werk. Naast de freesmachine ontvangt u ook scherpe hardmetalen frezen, verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen en dit alles verpakt in een sterke kunststof koffer.
Lees verder »
Bouwspecial Circulariteit
Als er één onderwerp de gemoederen in de bouwsector bezighoudt, dan is het wel circulair bouwen en ontwerpen. Het is onvermijdelijk dat de bouwsector circulair denken en doen zal moeten omarmen. Over tien jaar is het 2030 en dan moet onze samenleving voor vijftig procent circulair zijn. Deze bouwspecial laat aan de hand van concrete projecten, technieken en andere praktische voorbeelden zien hoe jij circulair kan (nieuw) bouwen, renoveren en ontwerpen.
Lees verder »
Advertorial+
Met de Keralit gevelvisualisator bekijkt én vergelijkt u eenvoudig hoe verschillende Keralit modellen en kleuren op het woningtype van uw klant staan. Probeer het direct!
Lees verder »
Advertorial+
Rotte plek in hout gezien? Met Bolivia kan je dit goed herstellen! Verwijder de houtrot, behandel met houtrotstop en vul op met 2K epoxy houtvuller. Lees verder & bekijk de video over houtrotherstel!
Lees verder »