Copy
Nieuwsbrief februari 2017
Bekijk online
Beste Alice Hulleman,

Deze keer in onze nieuwsbrief:

Veel leesplezier!

Probleem opgelost

In de afgelopen weken bezochten monteurs van Hilgen-Bolk Installatietechniek en Hemmes-Langeland ongeveer 440 adressen. Het probleem van de omvormers is hierdoor opgelost. Meer informatie kun je vinden op onze site.

Sloop huizen Frans Halsstraat gestart

In de Hoogeveense wijk Centrum-West ging de vervangende nieuwbouw van 42 huizen officieel van start. Buurtbewoner meneer Van de Leeden verrichtte woensdag 15 februari de symbolische start van de sloop. Op onze site lees je meer hierover.

Vol spanning op weg naar onze huurders

Maandag 30 januari was het zo ver: we namen twee nieuwe elektrische bedrijfsauto's in ontvangst. Je kunt nu dus ook Domesta medewerkers tegenkomen in deze elektrische Volkswagen Ups. Dit past goed in ons beleid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!
 

Nieuwe manier om een huis te vinden

Vanaf 16 maart hebben wij een nieuwe manier van huizen aanbieden. Wij tonen dan alle huizen die vrijkomen (behalve aanleunwoningen) vijf dagen op onze website. Woningzoekenden houden zelf het aanbod van huurhuizen in de gaten. Lees meer hierover op onze site 

We gaan zo door!

Iedereen die de enquête uit de vorige nieuwsbrief invulde: bedankt! Uit de enquête blijkt dat de grote meerderheid het helemaal prima vindt dat we iedere maand een nieuwsbrief versturen. Kortom: we gaan zo door! Heb je een onderwerp waarover je meer wilt lezen? Laat het ons weten.
Naar onze website
Vragen over of reageren op deze nieuwsbrief? Stuur een mail naar info@domesta.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit