Copy
Een mooi begin van een creatief jaar!
Bekijk in uw browser
Beste <<Voornaam>>,
 
Allereerst hoop ik dat het jaar voor jou ook goed en creatief begonnen is!
Mijn jaar is begonnen met leuke uitdagingen die ik graag met je wil delen! 


De schilderlessen zijn weer gestart en ik kijk uit naar deze reeks van fijne leerzame avonden. Zaterdag 31 januari en zaterdag 21 februari geef ik twee middag workshops, dus wil je eens een middag proberen of schilderen iets voor jou is? Dan ben je welkom! Op 1 januari hebben Emelie Jegerings en ik elkaar de uitdaging gegeven om een jaar lang elke dag een portret te schilderen, waarom? Dat lees je hieronder. 
Nog een mooie kans is een bijzondere schilder reis naar Sardinië waar ik Emelie zal assisteren bij drie workshops en waar ik jou graag voor uitnodig! 
Workshop: Experimenteren met materiaal

Dit is een laagdrempelige, ontspannende maar vooral een nieuwsgierige manier van schilderen. Hierbij gaat het niet om het schilderen van een afbeelding, maar bezig zijn met de materie en met de effecten. Hiervoor hoef je niet per se schilderstalent te hebben en je gaat toch met iets moois naar huis.
De workshop duurt 3 uur. De kosten van deze workshop zijn 40 euro per persoon incl. materiaal, drankjes en iets lekkers! (max. 10 pers.)
Datums: 31 januari (nog 2 plaatsen) en 21 februari 2015 
Tijd: 13.30 tot 16.30 uur 
Locatie: Het Paerse Huys, Deurne 

Geef je op voor de workshop door mij een mail te sturen met naam, telefoon, aantal personen en datum workshop: info@atelierlizzy.nl

Kijk voor meer informatie op mijn site

Schilder-driedaagse op het eiland Sardinië 

Tijdens de driedaagse workshop van 11 tot en met 13 juli 2015 zullen met name verschillende technieken aan bod komen. Emelie demonstreert de technieken waarna u direct zelf aan de slag gaat op oefenpaneeltjes. Als u een aantal technieken geleerd hebt is er volop gelegenheid een eigen kunstwerk te maken geïnspireerd door de prachtige omgeving van Sardinie.

Er zijn twee workshop aan het eind van de middag met aansluitend diner en er is een ochtend workshop met aansluitend lunch.
Dit wordt georganiseerd door de Nederlandse Monique van Proosdij en haar Sardijnse man Toni. Er zijn nog maar 5 plaatsen, dus de reis gaat sowieso door! 

De goedkoopste vlucht boek je nu bij Ryanair vanuit Weeze-Cagliari
Keuze uit verschillende pakketten voor accommodaties via de link naar sardinietrips.
http://www.sardinietrips.nl/schilderreis-met-emelie-jegerings/

Laat het me even weten als je wilt gaan en wilt vliegen op de 9e juli dan kun je met mij mee! 
Daily Portrait

Tijdens mijn studies tekende en schilderde ik elke week. Door de drukte van alledag schiet dit er tegenwoordig vaak bij in.  Tijd voor verandering. Om weer opnieuw te ontdekken, los te laten en elke dag iets te creëren wat er in de tijd van de dag past, vanuit mijn stemming, fantasie en reactie op de dag. Emelie en ik hebben elkaar de uitdaging gegeven elke dag een portret te maken, zonder afspraken over materiaal, discipline of formaat. Ben heel benieuwd of ik er elke dag tegen op zie of juist naar uit kijk als een verademing en rustpunt van de dag. Of ik op drukke volle dagen de energie heb om nog een portret te maken. Het zal in ieder geval een experimentele reis worden van diverse werken, van alles wat ik wil uitproberen elke dag weer. Niet zoekend naar een 'stijl', maar juist open staan voor het onverwachte. De laatste portretten heb ik gemaakt vanuit de inspiratie die Google mij gaf: Google Poëzie, elke dag weer een verassing! 
 Lees meer en bekijk de eerste portretten op mijn blog.

Ben benieuwd wat je ervan vindt!

Groetjes, 
Lizzy 
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 Atelier Lizzy, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

http://us8.forward-to-friend.com/forward?u=00a2695b6a9f2f6eb5f73a73a&id=7d7ef3abc0&e=[UNIQID] Email Marketing Powered by Mailchimp