Copy
Star WarsTM Season of the Force 
in Disneyland
® Paris
Binnenkort, in een toekomst not so far away, ontwaakt de Force in Disneyland® Paris tijdens een nieuw en exclusief Star WarsTM seizoen met Star Wars figuren en fantastisch live entertainment!
Begin 2017 staat Disneyland® Paris helemaal in het teken van Star Wars tijdens Season of the Force. Het Walt Disney Studios® Park presenteert een groot avondspektakel, waarin gasten worden meegenomen naar het hart van de Star Wars saga. Deze show, die speciaal voor Disneyland® Paris is gecreëerd, combineert live entertainment, spectaculaire speciale effecten en een licht- en geluidshow die geprojecteerd wordt op iconische gebouwen in het park. Overdag kom je oog in oog te staan met de helden uit het Star Wars universum: stuit op een patrouille Stormtroopers, ontmoet een aantal van de machtigste leden van de Dark Side of kom in opstand met de vriendelijke Chewbacca.

Dit wordt een fantastische intergalactische beleving voor iedereen, van de jongste Padawan tot de wijste Jedi. Kom 14 januari t/m 26 maart 2017 naar het Walt Disney Studios® Park en let the Force be with you tijdens Star WarsTM, Season of the Force. KLIK HIER voor de trailer en laat je inspireren!

Pelikaan Reizen heeft als preferred partner een epische groepsaanbieding voor jullie!
- 1 overnachting in Disney’s Hotel Santa Fe in Disneyland Paris
- Logies & ontbijt
- 2 dagen entree Disneyland Park en Walt Disney Studios Park
- Toeristenbelasting(en)
- Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden
 
Dit arrangement boek je v.a. € 115,- p.p. en voor kinderen zelfs v.a. € 59,- p.p.!
 
 Meer info
De mooiste reis maakt u met Pelikaan! www.groepsreisopmaat.nl
  Vragen? Bel: 088 735 45 50

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven met het e-mailadres <<Email Address>> bij Pelikaanreizen.nl. U kunt uw voorkeuren aanpassen of uzelf  uitschrijven voor deze nieuwsbrief.
Pelikaan Reizen | Haveneind 2 | 4761 BZ Zevenbergen | Telefoon 088 735 45 25 | groepsreizen@pelikaanreizen.nl