Copy
Wordt de e-mail niet correct getoond? Klik hier en bekijk de mailing in uw browser.

Herfst Element Metaal

Aandacht voor je lichaam. Het stormt van binnen.


De herfst is een overgangstijd. In de overgang van zomer naar winter, van bloei naar afgestorven zijn, van licht naar donker en van warm naar koud, kan hij zich behoorlijk roeren. Temperaturen schieten van het ene uiterste in het andere. Nu eens straalt er een vredig najaarszonnetje, dan weer jagen de najaarsstormen de pannen van het dak. En ook van binnen gaat het er soms zo toe. Je kunt je heerlijk rustig voelen. Berustend bijna, tevreden en in harmonie. Maar de innerlijke onrust kan ook toeslaan. De herfst vraag er dus om dat je aan alle kanten goed voor jezelf zorgt. Daarmee kom je jezelf letterlijk en figuurlijk tegemoet. Een goede verzorging, is er een die met aandacht wordt gegeven. Het creëert een rustmoment waarop je even bij jezelf stilstaat. En alleen dat al heeft een heilzame werking.

Kom tot jezelf met een heerlijke massage!

Volgens de Chinese Geneeswijze hangt de energie van de herfst samen met de energie van de longen, de dikke darm en het lymfesysteem. Ik heb een aantal behandelingen samengesteld waarbij hier extra aandacht aan wordt besteed.

Maak een keuze uit één van deze verzorgende en ontspannende behandelingen.
Aanbieding 1:
Phyto5 Harmony gezicht en Phyto5 Souplesse lichaams behandeling.Nu van € 127.50 voor € 97,50

Aanbieding 2: 
Lichaamsmassage 60 minuten met lymfedrainage van de achterzijde van het lichaam. Nu van € 88.00 voor  € 65,00

Aanbieding 3:
Lichaamsmassage 90 minuten € 77,00 met GRATIS kleipakking. Uw voordeel € 50,00
Tip: Lotuswortel, een plant voor je longen.

De TCM (Traditional Chinese Medicine) kent nog een bijzonder leuk voedingsmiddel voor de Longen: de lotuswortel. Als je de lotuswortel in plakjes snijdt, dan weet je ook waarom dat zo is: de holle ruimtes doen denken aan de holtes van onze luchtwegen.  In de herfst en winter zijn ze vers verkrijgbaar in de toko. In de overige maanden van het jaar zijn ze in gedroogde vorm verkrijgbaar in de biologische winkel. Lotuswortel helpt tegen hoesten en slijm in de holtes. Daarnaast bouwt lotuswortel Bloed op.

Recept: Thee van lotuswortel. Schil 5 cm van een verse lotuswortelen rasp hem fijn. Doe de rasp in een pannetje en doe er een kop water bij. Breng kort aan de kook. Thee van gedroogde wortel 10 min koken en zeven.

Peel en Lift Behandeling
Nog niet iedereen kent deze huid vernieuwende behandeling van Mary Cohr.  Hoe werkt het?

Op basis van Fruitzuren (citroen, sinaasappel, appel) worden de dode huidcellen op intensieve wijze verwijderd. Nieuwe jonge cellen komen sneller aan het oppervlak. Andere  fruitzuren (aardbei en framboos) hebben een groot vochtbindend vermogen waardoor de huid goed gehydrateerd wordt. Ook pigmentvlekjes vervagen door Melanoxyl (koolextract).

Het liftende en verstevigende effect ontstaat door een hoge concentratie pure vitamine C  in het serum en het masker. Vitamine C draagt bij aan de collageenproductie, erg belangrijk voor de stevigheid van de huid . Dermostimulinen in het masker activeren oa vitamine E, dat huidveroudering tegengaat. Het resultaat is direct zichtbaar: een stralende, nieuwe en stevige huid!

Als u voor 20 oktober een afspraak maakt voor deze Najaars Behandeling van Mary Cohr, ontvangt u een flacon (30ml) van de allernieuwste reinigingsmilk en - lotion op basis van witte orchidee gratis.
Aanbiedingen zijn geldig tot en met 15 november 2014. Beschrijving van de behandelingen vind u op de website www.aguest.nl
Deel deze nieuwsbrief van Aguest Schoonheidssalon door via onderstaande Social Media: 
Share
Tweet
+1
Forward to Friend
Copyright © 2014 Aguest,  alle rechten en typefouten voorbehouden.