Copy
View this email in your browser
Et solid, helnorsk rekrutterings- og bemanningsselskap | Etabl. 2007

Vår bransje kjører for fullt.

I disse svært merkelige tider er det godt å se at mange av våre kunder forsetter å etterspørre arbeidskraft. En del av våre medarbeidere reiste naturlig nok hjem til sine familier for et par uker siden, men mange har også valgt å bli værende her, i landet som kanskje er det sikreste i Europa for tiden. Det resulterte faktisk i, om vi sammenligner med de samme dagene før påsken de 12 siste årene, at vi satte ny bemanningsrekord for akkurat disse dagene. Det betyr sannsynligvis også at våre kunder kan få en mer effektiv start etter påskeferien.

Vi jobber for fullt både på kontoret og på hjemmekontorene rundt om med å hente inn kvalifiserte arbeidstakere som våre kunder har ytret ønske om å få inn i sine prosjekter etter påske. Startskuddet på den årlige vårkampen om å sikre seg de kvalifiserte arbeiderne har gått. 

Vi merker alle og enhver at det er mange nye hensyn å ta i krigen mot viruset, men det ser ut til at de aller fleste lever nogenlunde godt med de nye restriksjonene. I HIRE har vi så langt vært både heldige og flinke - nesten ingen har vært syke, og de aller fleste har unngått å måtte gå i karantene. Det er godt å se at det jobbes godt med virusbekjempelse ute på de ulike prosjektene. Vi satser på at dette arbeidet opprettholdes så lenge myndighetene sier det er nødvendig.

Som så mange andre har også SMG KURS AS blitt superdigitale de siste ukene. Overgangen fra fulle kurslokaler til alenesitting foran et web-kamera har utrolig nok godt svært bra. Vi er sikre på at dette vil være et tilleggsprodukt vi vil fortsette å tilby også etter at restriksjonene er opphevet.
 
Besøk nettsiden vår for å lese mer, og se vår webinarkalender!
 
• Varme arbeider • Lift • Arbeid i høyden • Farlig småverktøy • Stropp og anhuker •
• Verneombud • HMS for ledere • Arbeidsvarsling •

 
NHO Service og Handel holdt hovedinnlegget der våre kunder og andre interesserte ble satt godt inn i de nye rammevilkårene for bransjen.

Vår eminente konferansier, Leo Nygænen (t.v.), styrte arrangementet med stødig hånd. HIREs egen Tom Teitrem (t.h) informerte om hvordan HIRE tolker og håndterer de nye rammebetingelsene for bransjen.

Seminaret ble avsluttet med en paneldebatt som representerte flere sider. Under paneldebatten ble det åpnet for at publikum kunne komme med spørsmål og ytringer, noe de også gjorde.

Takk til alle som bidro til dette flotte arrangementet, og takk til alle dere som møtte opp! Mange har i etterkant ytret ønske om at vi arranger flere slike seminarer, noe vi ganske sikkert kommer til å gjøre.
22 65 18 00
Ikke nøl med å kontakte oss om dere ønsker hjelp til bemanning eller kursing!
Vår facebook
Vår nettside
Copyright © 2020 HIRE Norway AS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp