Copy

Nieuwsbrief De Helderse Vallei

 

 Met onder andere het laatste nieuws over de kinderboerderij, activiteiten in de voorjaarsvakantie, uitbreiding van het educatieve team, uitgestelde koffie, samenwerking met SKDH en vergaderen 'in' de duinen.

Hoera! De kinderboerderij gaat weer open
Vanaf zondag 19 februari gaat de kinderboerderij weer open! We hebben achter de kinderboerderij een extra noodstal ingericht voor onze kippen, kalkoen en twee pauwen, want die moeten, net als de watervogels, vanwege de maatregelen omtrent vogelgriep nog steeds op afstand blijven van bezoekers. De volièrevogels vallen inmiddels buiten de maatregelen, dus daar kunnen de bezoekers weer van genieten!
Voorjaarsvakantie
Binnenkort is het voorjaarsvakantie.
Dan kun je lekker een weekje doen waar je zin in hebt. Natuurlijk ben je dan ook van harte welkom bij De Helderse Vallei! Klik hier voor het programma!
Jonge geitjes
Het is elk jaar weer een feest om te zien… de vele dartelende jonge geitjes op de kinderboerderij! De geboortegolf is inmiddels weer van start gegaan en er lopen er al heel wat rond. Kom je ze bezoeken op de kinderboerderij?
 

Uitbreiding educatief team
Vanwege de intensievere samenwerking tussen De Helderse Vallei en voortgezet onderwijs ‘Scholen aan Zee’ hebben we ons educatieve team uitgebreid. We stellen u graag voor aan Marcel Wijnalda. Als educatief medewerker begeleidt hij basisschoolklassen bij veldwerklessen en schoolreizen. Marcel en zijn collega's Madelon en Brenda helpen u graag om een buitenles in te plannen! Neem contact op via educatie@deheldersevallei.nl of kijk op onze website naar de mogelijkheden.
 
Uitgestelde koffie
Met ingang van 1 februari schenken wij ’uitgestelde koffie’. Het systeem is heel eenvoudig: je koopt een drankje voor jezelf en je koopt er één extra. Dit ‘uitgestelde' drankje drink je niet zelf op, maar je betaalt hem alvast voor iemand die het niet kan betalen. Minder gefortuneerde medemensen kunnen dan bij de balie vragen of er nog uitgestelde koffie is. Kijk op www.uitgesteldekoffie.nl voor meer informatie.
 
Samenwerking SKDH
De Helderse Vallei bouwt aan een groener en duurzamer Den Helder van jongs af aan! Onlangs besloot Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) met haar 33 locaties intensief te gaan samenwerken. Met het huidige aanbod voor het basisonderwijs en de bijzondere samenwerking met voortgezet - en beroepsonderwijs van Scholen aan Zee is een stevig fundament gelegd voor een doorgaande leerlijn. Klik hier voor meer informatie.
 
Raad van Toezicht
Door het aflopen van de statutaire zittingstermijn van maximaal 6 jaar namen voorzitter Jan Manderfeld en Eljo Vos eind december afscheid van onze Raad van Toezicht. Ybeltje Berckmoes, binnen de gemeente bekend als raadslid voor de VVD en sinds 2011 lid van de Tweede Kamer, heeft de voorzittershamer overgenomen. Na een sollicitatieprocedure zijn nieuwe leden Tom Ploeg en Ruud Maarschall per 1 januari toegetreden als lid. Klik hier voor meer informatie.

Vergaderen 'in' de duinen
Bent u op zoek naar een unieke én betaalbare locatie voor uw vergadering? De vergaderzaal van De Helderse Vallei heeft een nieuwe natuurlijke look gekregen en in combinatie met het prachtige uitzicht op natuurgebied Mariëndal is uw vergadering of bijeenkomst bij voorbaat inspirerend. De vergaderzaal is van alle gemakken voorzien en er zijn diverse cateringmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie. We hopen u binnenkort te mogen begroeten!
 
Activiteiten bij De Helderse Vallei 
Ook de komende maanden hebben we weer een divers aanbod aan activiteiten. 
Klik hier voor de volledige agenda.
 

Graag tot ziens!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
De Helderse Vallei
De Helderse Vallei


info@deheldersevallei.nl    www.deheldersevallei.nl

De Helderse Vallei 9-11
1783 DA  Den Helder
0223 612 555


Afmelden van deze lijst    Mijn instellingen aanpassen 

Copyright © 2017 De Helderse Vallei