Copy

Persbericht van De Helderse Vallei

De Helderse Vallei online
Door de lockdown kunnen bezoekers helaas al een aantal weken niet terecht bij De Helderse Vallei, het duurzaamheidscentrum en de stadsboerderij van Den Helder. 

Toch hoeven zij het niet zonder de activiteiten van De Helderse Vallei te stellen. Een aantal activiteiten gaat namelijk, in aangepaste vorm, online gewoon door. Zo maken medewerkers van het centrum korte filmpjes over actuele natuuronderwerpen die gedeeld worden via social media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.
 
Thuis meedoen met natuuractiviteiten? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de gratis ‘natuurwerkbladen’ die beschikbaar gesteld worden via de website. In de agenda op de site worden alle activiteiten en downloads vermeld: https://www.deheldersevallei.nl/nl/agenda/
 
Ook scholen en kinderopvangorganisaties hoeven het niet zonder De Helderse Vallei te stellen. Educatief medewerkers verzorgen namelijk online gastlessen of brengen een online gastbezoek, zodat leerlingen en kinderen al hun natuur- en duurzaamheidsvragen kunnen stellen. Het voorgezet onderwijs maakt al gebruik van deze manier van samenwerken met De Helderse Vallei. En ook de regioleeropdrachten van het mbo gaan gewoon online door. Daarnaast kunnen leerkrachten en pedagogisch medewerkers uiteraard ook nog altijd voor gratis advies terecht bij het centrum.

Voor diegenen die de dieren echt missen een tip: volg de social media van De Helderse Vallei, want er worden regelmatig foto’s gedeeld, zodat bezoekers de dieren toch even kunnen zien. Kortom, De Helderse Vallei staat ook online klaar! (Foto: Willem Post)
Download hier de foto
Meer informatie
De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder.
Meer informatie is te vinden op www.deheldersevallei.nl.

Graag tot ziens!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
De Helderse Vallei
De Helderse Vallei
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube


info@deheldersevallei.nl    www.deheldersevallei.nl

De Helderse Vallei 9-11
1783 DA  Den Helder
0223 612 555


Afmelden van deze lijst    Mijn instellingen aanpassen 

Copyright © 2021 De Helderse Vallei