Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief De Helderse Vallei
Kerst 2016

Kerstmarkt
Komt u op vrijdag 16 december tussen 16.00 en 20.30 uur ook naar onze sfeervolle Kerstmarkt? U kunt dan struinen tussen pure, bijzondere en recycle producten in Kerstsfeer. Natuurlijk ontbreken ook de levende kerststal, de arrenslee en de warme chocolademelk niet! Klik hier voor het programma!
 
Stem voor het leukste uitje...
Komt u ook graag bij De Helderse Vallei? Dan zouden wij het leuk vinden als u op ons stemt als leukste uitje van Noord-Holland! Via deze link kunt u in enkele eenvoudige stappen uw stem uitbrengen op zowel uw favoriete landelijke uitje als uw favoriete provinciale uitje. De stemronde loopt tot en met 15 december. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw stem! 
Nieuws van de kinderboerderij
Helaas moesten ook wij, om verspreiding van het vogelgriep virus te voorkomen, onze kinderboerderij afsluiten voor publiek. Gelukkig gaat het goed met alle dieren, ook al dachten sommigen van niet omdat onze dierverzorger John onlangs met een aantal dieren naar de dierenarts ging. Hij was daar echter niet omdat ze ziek waren, maar om samen met de dieren te figureren in een aflevering van Het Klokhuis!
Publieksonderzoek
Met plezier en trots laten we weten dat de bijna 400 mensen die meewerkten aan ons publieksonderzoek het bezoekerscentrum gemiddeld waarderen met een 8,6 en de kinderboerderij met een 8,4. Onze Duitse bezoekers waardeerden ons zelfs nog hoger. Als verbetertips werden ‘meer dieren’ en ‘meer speeltoestellen’ genoemd. Wij gaan onderzoeken of dit tot de mogelijkheden behoort.
Dier op bezoek
In de afgelopen 2 jaar zijn onze dierverzorgers in zorgcentra op bezoek geweest met onze dieren. Het contact met de dieren brengt herinneringen boven en senioren stralen bij de ontmoeting! Gelukkig zijn ook de verzorgenden van diverse organisaties enthousiast en dus gaan onze dieren ook in 2017 weer 'op bezoek'.
Samenwerking Scholen aan Zee
De samenwerking tussen De Helderse Vallei en voortgezet onderwijs ‘Scholen aan Zee’ is al langer een feit, maar onlangs sloten wij een overeenkomst waarin is opgenomen dat alle leerlingen van MAVO, Lyceum en Beroepsonderwijs gebruik gaan maken van de activiteiten en ondersteuning van De Helderse Vallei.
'Schoon belonen' is begonnen!
Tijdens het project ‘Schoon belonen’ verzamelen zowel leerlingen van Scholen aan Zee als cliënten van SKILLZ van Esdégé-Reigersdaal PMD-afval (Plastic, Metalen verpakkingen en Drankkartons) uit onze leefomgeving. Tweevoudig Olympisch windsurfkampioen Dorian van Rijsselberghe, mede oprichter van de Plastic Soup Foundation, kwam allen op 7 december aanmoedigen bij het project. Klik hier voor meer informatie en bekijk daar vanaf volgende week een fotoverslag van de komst van Dorian.
Agenda december 2016 & januari 2017
Het jaar 2016 is natuurlijk nog niet voorbij, maar met veel plezier hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan het samenstellen van ons activiteiten- en evenementenprogramma voor 2017. We blijven natuurlijk uiteenlopende activiteiten aanbieden voor alle leeftijden! Kom je naar De Helderse Vallei in de Kerstvakantie? 
Klik hier voor de volledige agenda.

Fijne feestdagen en
graag tot ziens!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
De Helderse Vallei
De Helderse Vallei


info@deheldersevallei.nl    www.deheldersevallei.nl

De Helderse Vallei 9-11
1783 DA  Den Helder
0223 612 555


Afmelden van deze lijst    Mijn instellingen aanpassen 

Copyright © 2016 De Helderse Vallei