Copy

Informatie Opschoondag voor
zwerfafval ambassadeurs Den Helder

Beste zwerfafval ambassadeur,
 
In de vorige nieuwsbrief stond al een aankondiging, maar nu is het definitief: op zaterdag 20 maart is de landelijke opschoondag!
 
Aanmelden
Wil je meedoen met de Landelijke Opschoondag? Meld jouw opruimactie dan aan via deze link. Je ontvangt dan een gratis opschoonpakket van Nederland Schoon. Als je tijdens de Opschoondag een bericht zet op je eigen social media, dan kun je daarin de tag #verliefdopjebuurt zetten. 
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de Opschoondag, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Supporter van Schoon via deze link
 
Praktisch cadeautje
Om je extra te ondersteunen hebben wij voor alle zwerfafval ambassadeurs een vuilniszakhouder besteld. Deze houdt je vuilniszak open, zodat je makkelijker aan de slag kunt. Je kunt deze houder bij De Helderse Vallei ophalen op dinsdag 9 maart tussen 11.30 en 12.00 uur. Mocht dat niet voegen, dan kun je contact opnemen met Carine via c.wiggers@deheldersevallei.nl om een andere ophaalafspraak te maken.

Succes 
We zijn erg benieuwd naar je ervaringen tijdens het opruimen! Als je je foto’s naar ons toestuurt via info@deheldersevallei.nl, kunnen wij de inwoners van Den Helder activeren om hun eigen afval of het afval van anderen op te rapen. Succes!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
De Helderse Vallei
De Helderse Vallei
Instagram
Instagram


info@deheldersevallei.nl    www.deheldersevallei.nl

De Helderse Vallei 9-11
1783 DA  Den Helder
0223 612 555


Afmelden van deze lijst    Mijn instellingen aanpassen 

Copyright © 2021 De Helderse Vallei