Ruland Architecten Nieuwsbrief
Klik hier voor de webversie
Ruland Architecten
Nieuwsbrief november 2015
Hotel in het station
Bij een goede dienstverlening aan reizigers hoort ook een overnachtingsmogelijkheid in de buurt van het station of een ander OV-knooppunt. Ruland Architecten kijkt vanuit de ervaring met stations-architectuur naar logiesmogelijkheden in bestaande monumentale stationsgebouwen. Momenteel lopen studies voor de stations Middelburg, Zandvoort, Roermond en Maastricht. Twee vliegen in een klap: efficiënte accommodatie met stijl en een zinvolle invulling die statige stationsgebouwen nieuw elan geeft.
Station Geldermalsen ook van binnen op de schop
Na een succesvolle restauratie van het exterieur van het monumentale Station Geldermalsen is nu de aanbesteding voor de vernieuwing van het interieur op de begane grond gestart. De bestaande wachtkamers worden gerestaureerd en in originele staat hersteld, bovendien krijgen de dienstruimten een moderne invulling. Zodra er een huurder is gevonden voor het gebouw, kunnen de voormalige  dienstwoningen van de stationschef en restaurateur op de verdiepingen worden verbouwd.
Case Study 'Reclame op Stations'
In opdracht van NS Stations en in samenwerking met ProRail en Bureau Spoorbouwmeester is Ruland Architecten aan de slag gegaan met de case study 'Reclame op Stations'. Hierin onderzoeken wij hoe de wensen van reclame-exploitanten en de beleving van de reiziger, zoals verwoord in het Spoorbeeld, zorgvuldig op elkaar afgestemd kunnen worden. Het eindproduct van de studie wordt een handboek voor de verdere invulling van reclamedragers op stations.
Zie voor deze en meer projecten: www.ruland.nl
Ruland Architecten

Modrôme
Koningin Wilhelminaplein 12 B-8
1062 HK Amsterdam, Nederland

+31 (0)20 4236689
+31 (0)6 51064637
info@ruland.nl
www.ruland.nl
 

U ontvangt deze e-mail als relatie uit ons adressenbestand.

Mocht u het ontvangen van dit bericht of toekomstige berichten van Ruland Architecten niet op prijs stellen dan kunt u zich middels onderstaande link uitschrijven.
 
© Ruland Architecten 2015

Email Marketing Powered by Mailchimp