Ruland Architecten Nieuwsbrief
Klik hier voor de webversie
Ruland Architecten
Nieuwsbrief juni 2016
Nieuw kantoor voor Breedband Arnhem
Na een stilstand van enige jaren gaat het ontwerp voor de kantoorvilla K12 in Arnhem dan toch gerealiseerd worden. Dit is mogelijk gemaakt door de enthousiaste opdrachtgever die jaren lang vanuit de naastgelegen kantoortoren op het kavel uitkeek. Het spectaculaire gebouw wordt gekenmerkt door de rond gebogen glazen uitkraging boven de straat. Door het toepassen van een minimale staalconstructie kon er binnen de stedenbouwkundige beperkingen toch een extra bouwlaag gecreëerd worden. 
Ruland Architecten investeert in de toekomst
Om de titel ‘Architect’ te mogen voeren moeten afgestudeerden sinds 2015 eerst de 2 jarige Beroeps Ervaring Periode doorlopen. Hiervoor is het BEP-programma opgezet. Ruland Architecten gelooft in ‘on the job training’ als aanvulling en verdieping van de academische studie. Dit brengt de vorming tot architect op internationaal concurrerend niveau, verhoogt het aanzien van de titel en versterkt het beroep. Ruland Architecten heeft in januari haar eerste ‘BEP-medewerker’ verwelkomt.
Dansplein in het stationsgebouw Roosendaal
Voor de leegstaande monumentale wachtkamers en visitatiehal in het stationsgebouw Roosendaal wordt gewerkt aan een nieuw leven als danszalen voor het Dansplein Roosendaal. Dit is een samenwerkingsverband van meerdere dansscholen in Roosendaal en omstreken. Samen met een nieuwe horeca invulling wordt het station daarmee niet alleen de toegang tot de stad Roosendaal, maar ook een van dé culturele hotspots. Tevens wordt het station daarmee toegankelijk voor een veel breder publiek.
Zie voor deze en meer projecten: www.ruland.nl
Ruland Architecten

Modrôme
Koningin Wilhelminaplein 12 B-8
1062 HK Amsterdam, Nederland

+31 (0)20 4236689
+31 (0)6 51064637
info@ruland.nl
www.ruland.nl
 

U ontvangt deze e-mail als relatie uit ons adressenbestand.

Mocht u het ontvangen van dit bericht of toekomstige berichten van Ruland Architecten niet op prijs stellen dan kunt u zich middels onderstaande link uitschrijven.
 
© Ruland Architecten 2016

Email Marketing Powered by MailChimp