Copy
MU Newsletter – 26 januari, 2016
Een nieuw jaar dus uiteraard weer een vers en nieuw MU Play&Learn programma! Hieronder alvast een klein overzicht van wat gaat komen.
GenderBlender Image

NU: Body of Matter

Bio Art & Design Award expositie

Tot 7 februari 2016
Je hebt nog twee weken om Body of Matter te bezoeken! De Bio Art & Design Award is een competitie voor jonge kunstenaars en ontwerpers die met veelbelovende biotechnologische projecten de grenzen van kunst en wetenschap verleggen, de drie winnaars exposeren vervolgens, samen met anderen, hun werk bij MU. Een verassende expositie die zowel voor de kunst- als de natuurvakken heel interessant is. 
Meer
GenderBlender Image

MU Play&Learn gastlessen & workshops

Het hele jaar door!
Naast de exposities met interactieve rondleidingen doet MU Play&Learn nog veel meer. Zo zijn we dit jaar weer gestart met gastlessen op diverse scholen door studenten van de opleiding Docent Beeldende Vorming. Deze gastlessen kunnen het hele jaar door worden gegeven, zelfs als er bijvoorbeeld even geen expositie is. Daarnaast bieden we ook diverse workshops (op locatie) zoals de workshop Fouten Maken, waarin we het creatieve denkproces even helemaal op zijn kop zetten. Maar ook een programma op maat kan! Perfect voor bijvoorbeeld de periode maart-april, als de MU vloer een opknapbeurt krijgt.
Meer
Binnenkort
GenderBlender Image

Olia Lialina - 20 years of My Boyfriend Came Back From The War

19 februari - 20 maart, 2016
Een overzichtstentoonstelling en tegelijkertijd het 20 jarig jubileum van het internet kunstwerk My Boyfriend Came Back From The War (MBCBFTW) van Olia Lialina. Naast het origineel zijn er diverse andere werken te zien, van kunstenaars die allemaal geïnspireerd zijn door het werk van Lialina. De interactieve rondleiding bij deze expositie is alleen geschikt voor MBO, HBO & volwassenen.
Meer
soon

Addie Wagenknecht

Hacking & beeldhouwkunst

22 april - 19 juni, 2016
Vanaf 22 april is de solo tentoonstelling van Addie Wagenknecht te zien bij MU. In haar werk onderzoekt ze de spanning tussen expressie en technologie. Ze streeft ernaar om conceptuele werk te mengen met traditionele vormen zoals hacking en beeldhouwkunst. De perfecte expositie dus om hedendaagse onderwerpen als (digitale) privacy, identiteit, online delen via social media en hacken eens in de groep te gooien.
Meer
Soon

Weather Or Not

Niets houdt ons in Nederland zo bezig als het weer!

1 juli - 25 september, 2016
Sneeuw in de lente, terrassen in de winter of een tropische herfst, dat kan niet goed zijn! Toch?
MU heeft het afgelopen jaar buiten gespeeld op Strijp-S. In onze eigen containers op Plug in City waren diverse exposities te zien onder de titel Weather or Not. Reden genoeg voor een mooie overzichts-tentoonstelling deze zomer in de vaste MU ruimte op Strijp-S met als terugkomend thema: het weer.
Meer
soon

Dutch Design Week 2016

21 oktober - 30 oktober, 2016
Ook dit jaar heeft MU weer een speciale tentoonstelling tijdens de Dutch Design Week 2016, die dit jaar extra spannend wordt..... Benieuwd? Hou ons dan vooral in de gaten!
Meer
soon

GLOW NEXT 2016

12 november - 19 november, 2016
De Holons tijdens Glow 2015 waren een groot succes! Ook dit jaar zal MU tijdens GLOW NEXT op Strijp S weer een speciale expositie hebben die in het teken staat van licht. Naast de gebruikelijke openingstijden overdag zijn we deze week ook geopend tijdens de GLOW NEXT avondprogramma's. Rondleidingen zijn overdag dus gewoon beschikbaar!
Meer
soon

BAD Award 2016

Bio Art & Design expositie programma

Vanaf 2 december, 2016
Ook dit jaar zijn net als de afgelopen twee jaar de winnaars van de Bio Art & Design Award te zien bij MU. Zo zijn we eerder al verrast door eetbaar giftig afval, supersonische postduiven, een drone geprogrammeerd op basis van de hersenen van de kunstenaar zelf en een getatoeëerd hart! De BAD Award is een unieke wedstrijd die zich richt op het stimuleren van jonge kunstenaars en ontwerpers uit zowel Nederland als het buitenland om te experimenteren met bio kunst en design en samen te werken met gerenommeerde Nederlandse science centra. Leuk voor zowel de kunst- als de natuurvakken! En voor jong en oud!
Meer
agenda item 03
agenda item 04
Addie Wagenknecht solo tentoonstelling 
Opening vrijdag 22 april 20.00u


Addie Wagenknecht solo exhibition
Opening Friday April 22nd at 20.00h
MU
Torenallee 40-06
5617 BD Eindhoven
+31402961663


Copyright © 2014 Stichting MU – All rights reserved

 
                  

Please do not reply to this newsletter. We sent you this e-mail because our records show that you requested to receive newsletters and notifications of events from MU.