Copy

Sloepenpost Beursspecial HISWA


‘DE BEURS AAN DE START VAN HET SEIZOEN’

We hebben dit jaar een mooi groot aanbod met een fantastisch assortiment sloepen. We merken over de hele lijn dat de markt aantrekt. Er zijn veel nieuwe spelers op de markt gekomen en de bestaande sloepenbouwers pakken hetzelfde, of zelfs groter uit.
 

PRODUCT IS DE HELD

De stands zijn mooi en ruim opgezet. Het ‘product is de held’ zodat de bezoeker goed kan vergelijken! Standhouders hebben alle vrijheid bij het inrichten en keuze van de plek waardoor je een prachtige mix krijgt. De haven wordt deze keer optimaal ingezet. Aan de steigers liggen vijf of zes elektrische sloepen, er is horeca, je kunt suppen, zeilen en er is een waterski-baan.
 

VOLLE BAK

De verwachtingen zijn optimistisch. Dat baseer ik op het feit dat alle hallen lekker vol liggen. De HISWA is ‘Dé Beurs’ aan de start van het seizoen. Je kunt er niet omheen!
 

LOS GAAN

Als je de entree nadert zie je meteen de sloepen voor de deur, dat geeft je gelijk een nautisch gevoel. Ik kijk het meest uit naar de opening. Los gaan! Ik geniet van bezoekers die een leuke dag hebben, gezinnen met blije kinderen, rode wangen en natuurlijk topdagen voor de exposanten! HISWA RAI Amsterdam wil onze bezoekers en exposanten met elkaar verbinden. Daar ga ik voor.
 

NIEUW

We hebben een fantastisch team met als nieuweling in het sloepensegment Marcel Veldkamp, salesmanager. Marcel: ‘Exposanten zijn de ambassadeurs van de HISWA. Sloepenbouwers (veelal familiebedrijven) zitten dicht bij de mensen en dat werkt prettig en direct.’
 

SAMEN

Dit jaar hebben we een korte opbouwtijd. We hebben veel tijd besteed aan een minutieus programma om het voor elkaar te boksen. En dat gaat lukken! Samen met elkaar kunnen we dat! We zetten met elkaar de schouders eronder.
 
hiswarai.nl | Foto’s HISWA 2015
      
De Waterspoor Custom Series 950 is de opvolger van de Waterspoor 920 en opnieuw ontworpen op basis van de Waterspoor 808 en de 777 Aviator. De Waterspoor  Custom Series 950 is net zoals zijn voorganger in het aluminium gebouwd zodat het schip lichter is en er maximale performance uit deze speciale tendersloep kan worden gehaald. Dankzij de 430pk sterke dieselmotor van Volvo Penta is een maximale snelheid van tegen de 100 km/u haalbaar. Ook is deze tendersloep door het speciale onderwaterschip uitstekend geschikt voor het ruigere water. Deze tendersloep is uitgerust met diverse moderne gadgets en is verder van alle comfort voorzien.  Meer informatie bij Waterspoor Jachtbouw verkrijgbaar.
 
Stand 01.238
Waterspoor.com
De Intender 820 is dit jaar de grote primeur. Net als bij de net nieuwe Intender 700 biedt de geheel open spiegel veel ruimte en verbindt de ruime kuip met het grote zwemplateau. Werkelijk uniek is dat de stuurbank in het achterschip in een handomdraai is om te bouwen tot een driepersoons zonnedek. In het vooronder is een zeer goed toegankelijke, afsluitbare WC ruimte mogelijk. Dit samen met een koelkast en een fonteintje met stromend water maakt deze 820 zeer comfortabel en is een nachtje aan boord verblijven zeer goed mogelijk. De motorisering loopt van 27 tot aan 170 pk diesel. De introductie is op de komende HISWA in de Rai.
 
Stand 01.324
interboat.nl
      
Komend vaarseizoen is extra feestelijk door al onze nieuwe initiatieven en producten.
 

SLOEP!

Om te beginnen is daar SLOEP! Het nieuwe unieke crosmediale tijdschrift voor, over en van sloepvaarders. Sloepbeleving pur sang! Alles over sloepen! SLOEP! Komt uit op 24 maart, de start van het Daemes& Heeren seizoen. Dit vieren wij met de leden op een speciaal feestelijk event. Nieuwsgierig? Word lid!
 

SLOEPENBOEKJE 2016

Sloepenboekje 2016 is een editie waar wij ongelooflijk trots op zijn. Elk jaar willen we ons ontwikkelen en elk jaar is dat een mooie uitdaging. In 2016 zit er meer beleving in dan ooit. Nieuw is de start van het overzicht binnen een vaargebied van alle horeca met aanlegsteiger voor je sloep. Leg Sloepenboekje daarom altijd samen met de Sloepenkaarten aan boord! Heb je zin in een drankje, wil je ergens slapen of een hapje eten? Alle info die je nodig hebt is overzichtelijk per Sloepenkaart in Sloepenboekje te vinden! 
 

21 SLOEPENKAARTEN

Sloepenkaarten 2016 beslaan nu de belangrijkste vaargebieden in Nederland. Maar nog belangrijker: ze zijn gekoppeld! Tochten maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Van Friesland naar Loosdrecht varen? Heerlijk onderweg een B&B pakken of lekker slapen in een hotelletje waar je aan kunt leggen? Van Amsterdam naar Leiden, van het Westland naar Utrecht? Alles kun je vinden in deze complete serie! Eten, drinken, slapen, hellingen en tanken. Heel Nederland op onze Sloepenkaarten! 
 
Kom persoonlijk met ons kennis maken op HISWA 2016!
 
Stand 01.526
Daemesenheeren.nl
Lillebror staat voor ‘kleine broer’ in het Scandinavisch. Lees over het waarom van deze naam meer in een van onze komende Sloepenposten. Lillebror is een elektrische tender en door de HISWA genomineerd voor ‘Motorboot van het Jaar 2016’. Door zijn lange waterlijn kun je goed snel varen. Het exceptionele vermogen en sterke bouw zorgt ervoor dat in stijl genieten van elektrisch varen overal tot zijn recht komt. In stad, open water en in de golven is hij altijd stabiel. De boot is ontworpen voor zo veel mogelijk plezier en weinig mogelijk onderhoud. Alles wat nodig is om direct weg te varen en te genieten.
 
Stand 04.119
Lillebrormarine.nl
Tijdens de HISWA in Amsterdam presenteert Aquatec Industries de nieuwe Maril 6NXT. Als opvolger van de Maril 625 en 650 wordt met deze boot een nieuwe standaard gezet. Moderne klassieke lijnen, elegant en eigentijds vormgegeven. Kenmerkend voor de Maril 6NXT is de functionele deur in de spiegel van de boot welke toegang biedt tot het geïntegreerde zwemplateau. De breedte van de 6NXT gecombineerd met het vlakke onderwaterschip zorgen voor veel stabiliteit en vaarcomfort. De 6NXT heeft een steil steven dat standaard wordt voorzien van een rvs boegstrip, een mooi detail is dat de kabelaring verzonken ligt in de romp en door het steven van de boot loopt.
 
Stand 01.424
Maril.nl
Cooper komt dit jaar met een uniek zeegaand ontwerp. De Cooper 1000! Deze familieboot misstaat niet in Saint-Tropez, de lat ligt hoog bij Cooper. Maar ook op onze Nederlandse wateren zullen bewonderende blikken je deel zijn. Lekker met je vrienden een weekend weg, met je zoon wakeboarden of met je dochter zeehondjes spotten op de Waddenzee… alles kan met deze prachtige sloep. Een sloep met kajuit om in te kunnen slapen en zodra je de buiskap weg vouwt heb je een heerlijke open boot. Bovendien wat je van Cooper gewend bent is hij uitgerust met alle nieuwste slimmigheidjes.
 
Stand 01.236
Cooperyacht.com
Drie noviteiten bij Enkhuizensloep op de HISWA. De Enkhuizen 570 heeft een geheel vernieuwde binnenschaal met meer bergruimte en een comfortabel hoger rug- en breder zitgedeelte. Bovendien een handige vaste instap. De Enkhuizen 630 Sport is lekker stoer om te zien en het onderwaterschip maakt hem vaar-technisch comfortabel en snel. Waterskiën achter deze sportieve versie is een vette sensatie. Enkhuizensloep zou Enkhuizensloep niet zijn als ze niet met een geheimpje zouden komen… dat is dus nummer 3 van de noviteiten. Ben je ook benieuwd? Laat je dan verrassen en bezoek de stand van Enkhuizensloep!
 
Stand 01.332
Enkhuizensloep.nl

Scherpel Jachtwerf, stand 05.207
De Nieuwe Sloep, stand 07.508
Navilex, stand 01.232

Permateek, stand 07.315
Snoeck, stand 07.224
Kuiper Verzekeringen, stand 07.114

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Webshop
Webshop
Copyright © 2016 Daemes op de Golven & Heeren op het Water


Klik hier om u af te melden  |  Update hier uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp