Copy

Nieuws | Inspiratie en Groeten uit Grou!


WIE?


is jouw knapste, liefste, beste of leukste kapitein? Mail ons een foto en win een Goed Zeemanschap Waaier! 

GROETEN UIT GROU!

Spannend
De omgeving van Grou is spannend en lieflijk tegelijk. Het dorp en de natuur is lieflijk, het meer kan spannend zijn met harde wind, maar echt spannend voor een sloepvaarder blijft toch altijd dat Prinses Margrietkanaal. Misschien is spannend niet het juiste woord maar een ander woord is zo snel niet gevonden. Enorme vrachtschepen geven je een nietig gevoel als je ze op je af varen. Zie daar maar eens niet van onder de indruk te raken.
 
Lieflijk
De natuur is lieflijk zoals gezegd. Zeker als je richting de Alde Feanen vaart. Een van de mooiste moerasgebieden van Noordwest Europa. Weids door het open water en beschut door het moerasbos. Sloten,  petgaten, vaarten, plassen en meren maken dit gebied een paradijs voor sloepvaarders.
 
Gastvrij
Dorpjes als Jirnsum, Akkrum en Grou zijn gastvrij met verrassende plekken om even aan te leggen en wat te eten en te drinken. Friese gezelligheid zoals je nergens anders vindt. En dan niet te vergeten… vaar eens door naar Leeuwarden! Kun je een stad lieflijke noemen? Nou, Leeuwarden wel! Wat een prachtig oud centrum, de moeite van een bezoek waard. Leg je sloep in Jachthaven De Prinsentuin en verken deze lieflijke stad.

    

Boot Düsseldorf
Ze noemen zichzelf ‘The world’s biggest boat and water sports trade fair’. Nou hebben we niet alle beurzen in de wereld bezocht maar daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen. Enorme hallen met enorme boten op een enorm terrein. Voor sloepliefhebbers weer even wat anders.

 
Boot Holland
De vijfentwintigste editie van de Friese botenbeurs in Leeuwarden. Als sloepliefhebber kun je daar je hart ophalen. De sfeer dit jaar was zeer optimistisch. Boot Holland is gezellig, inspirerend en nieuwswaardig. De gemoedelijkheid is terug. Deze sfeer maakt Boot Holland 2015 tot een groot succes. 


Sloepenboekje
Sloepenboekje 2015 verschijnt vanaf 5 maart en is een volwaardig naslagwerk met beleving voorop. Natuurlijk het bekende overzicht van alle sloepen, tenders en cabins , deze keer aangevuld met veertien Nederlandse vaargebieden. Sloepenboekje en Sloepenkaarten sluiten mooi op elkaar aan. Sloepbeleven is ons uitgangspunt en dat laten we zien.
 
Sloepenkaarten
Veertien Sloepenkaarten in 2015. Vaargebieden ’t Gooi (vier kaarten), Friesland (vier kaarten), Midden (twee kaarten) en Noord/Zuid (vier kaarten) liggen klaar vanaf 5 maart. Onder meer de kaart van Amsterdam (vaargebied Noord/Zuid) leuk en nuttig voor als je naar SAIL Amsterdam wilt 19 t/ 23 augustus. De grootste en mooiste SAIL ooit! daemesenheeren.nl  

GRATIS KAARTEN VOOR HISWA AMSTERDAM 2015

Ben je lid van Daemes op de Golven en Heeren op het water? Mail dan als de bliksem want we geven twintig kaarten weg. Op is op! Nog geen lid? Schrijf je in op daemesenheeren.nl en maak ook kans op deze gratis kaarten! (Maximaal twee kaarten per persoon.) 

GOED ZEEMANSCHAP

We hadden al de Goed Zeemanschap-kaart en komen in 2015 met de Goed Zeemanschap-waaier. Waar op de kaart de basis staat hebben we die op de waaier uitgebreid naar schutten, inhalen, hoger- en lagerwal, licht, windkracht en ankeren, voorrang bij een engte en tekens van stilliggende werktuigen!
Te bestellen op daemesenheeren.nl

SAMEN BELEVEN!

Nummer #1 van Sloepenpost 2015 in je mailbox! We willen graag reacties van jullie sloepvaarders. Heb je zelf tips of een mooie foto, een stoer verhaal? Mail ons! 2015 gaat een mooi vaar-jaar worden, wij voelen dat nu al! We willen de waterpret samen met jullie beleven. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Webshop
Webshop
Copyright © 2015 Daemes op de Golven & Heeren op het Water


Klik hier om u af te melden  |  Update hier uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp