Copy

Inspiratie en Michiel de Ruyter!


WIE?


is jouw knapste, liefste, beste of leukste kapitein? Mail ons een foto en win een Goed Zeemanschap Waaier! 

WE GAAN ER WEER VOOR

Op 24 maart was onze beschermheer, Michiel de Ruyter, jarig. Dat is voor ons het startsein dat we de sloepvaarders weer wakker kussen!
En die kus zindert nog lang na, let maar op…
 
Leden!
De eerste pakketten voor de leden zijn deze week op de bus gegaan. De rest volgt natuurlijk zo snel mogelijk. Geduld is een schone zaak luidt het cliché en wordt beloond.
De ‘overnaadse aanbiedingen’ voor leden zullen komend seizoen zeer de moeite waard zijn, dus hou het in de gaten!
 
Een vol pakket!
Het ledenpakket is dit jaar uitgerust met uiteraard de Sloepenbox met daarin het Sloepenboekje en maar liefs veertien Sloepenkaarten en de Goed Zeemanschap Kaart. Verder aangevuld met de Goed Zeemanschap Waaier, Piratenpakketje, de Genootschaps-cap, het heerlijke hartverwarmende Schippersetje en of het nog niet genoeg is een heel jaar lang gratis lidmaatschap op Botenwacht!
 
Nieuwsgierig geworden?
www.daemesenheeren.nl


Groot feest!
Voor ons was het een groot feest. Voor het eerst, dankzij het team van de HISWA, hadden we dit jaar een eigen plek voor onze stand. En wat voor een… tussen de sloepen en de sectie klassiek, hoe mooi kun je het hebben. Een thuisgevoel!

De positieve reacties waren overweldigend en sloepvaarders werden massaal lid.
Daemes op de Golven en Heeren op het water blijkt een snaar te raken, de snaar van beleving met elkaar willen delen.
 
Bekijk hier 'Beurs in Beeld' pagina.  

Voor kinderen op het water
Kinderen aan boord is ook een hele beleving op zich… de een vermaakt zich aan boord met een paar kleine kleurplaatjes of met de avonturen van Piraatjes Bob en Emma, de ander gaat lekker zwemmen of in een band achter de boot. De grote stoere jongens en meiden hangen achter de sloep op hun waterski’s natuurlijk.

Als de kinderen zich vermaken dan vermaken de ouders zich ook!
Watersport is heerlijk voor jong en oud!
 
Piraatjes op het Water Facebook pagina.
    

Voor werfeigenaar Bernard Menken kan het watersportseizoen bijna niet mooier beginnen: een succesvolle HISWA, waar het bedrijf de nieuwe Newport Bass VIPer introduceerde plus een veelbelovend Paasweekeinde, met een bijzondere show op de werf. 

Menken Maritiem bouwt sloepen en jachten. Het bedrijf maakte naam met de Piet Hein sloep, inmiddels een klassieker in de watersport. In 2004 ontwikkelde de bouwer de Newport Bass. Ook dit schip is nu hard op weg zo’n klassieker te worden. Aankomend Paasweekeinde zullen er maar liefst 14 te bewonderen zijn op de werf in Ter Aar.

Bernard Menken: “Je zou het een familiereünie kunnen noemen, want we kunnen bijna alle eerder gebouwde varianten laten zien. Er ligt een flink aantal Newport Bassen van onze vaste klanten in de winterstalling, er staan een paar nieuwe opleveringen op stapel en onze nieuwste aanwinst, de Newport Bass VIPer, die haar primeur beleefde op de HISWA, ligt er natuurlijk ook.”

Een buitenkans is het inderdaad om al deze boten bijeen te zien. Ze zijn allemaal verschillend qua indeling, uitvoering, opties, kleurstelling, stoffering en motorisatie. Reden genoeg voor het bedrijf om tijdens het Paasweekeinde alle dagen open te zijn en een grote show te houden. Met boten in het water en in de showroom, open versies, dichte versies, 9 meters en XL’en.
 

Voor komend jaar staan er ook weer nieuwe ontwikkelingen op de agenda: in 2016 levert het bedrijf de eerste Newport Bass met eikenhouten interieur op en eind dit jaar wordt de eerste Hardtop in Nederland verwacht. Op de volgende HISWA heeft het bedrijf dus opnieuw twee primeurs te exposeren.

Kom naar de Paas-show in Ter Aar
Ook de lezers van Sloepenpost zijn van harte welkom tijdens de Paas-show op de werf aan de Hoekse Aarkade in Ter Aar. Van donderdag 2 april tot en met maandag 6 april, van 11.00 tot 17.00 uur.
Benieuwd naar het pre owned-aanbod van Menken Maritiem? Kijk op yachtfocus.com en zoek op Newport Bass.

Nieuwsgierig geworden?
Deze Newport Bassen liggen al klaar voor de grote Paas-show. De Newport Bass heeft een doorvaarthoogte van 2.25 meter. De meeste bruggen in Nederland zijn 2.40 toto 2.50 meter hoog. De Newport Bass met buiskap heeft een doorvaarthoogte van 1.85 meter, laag genoeg voor bijna alle Amsterdamse grachten… De snelle Newport Bass XL vaart met haar 23 knopen (43 km/h) ook op zee mooi droog. 

    

NAUTISCH KWARTIER HUIZEN

Ontvangst met welkomstdrankje
1 x overnachting
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x luxe 3-gangen diner op de dag van aankomst
Informatiepakketje van de omgeving
Gratis wifi
En je kunt natuurlijk je sloep voor de deur aanleggen

Voor € 79,– pp met een looptijd vanaf 24 maart tot half oktober.

Reserveer hier voor het arrangement.

WATERVERHALEN

Komend seizoen gaan we weer allemaal avonturen beleven. We, maar jullie ook!
Die verhalen willen wij graag meebeleven. Als er iets mis gaat, als er iets ontroerends gebeurd, een lange mooie tocht beschreven, met een hele groep sloepvaarders naar een evenement en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Mail ons jouw ‘Waterverhaal’ laat ons meegenieten!

BLIND OP VAREN...

We begonnen met drie, toen werden het er zeven, nu hebben we er veertien en komende zomer komen er nog vier bij, dat maakt achttien! 
Achttien prachtige vaargebieden voor sloepvaarders waarop hellingen staan, eten, drinken en slapen, tanken en brughoogtes. Je kunt er bijna blind op varen ;-)
Bestellen kan per vaargebied of allemaal samen in een box! 

 daemesenheeren.nl
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Webshop
Webshop
Copyright © 2015 Daemes op de Golven & Heeren op het Water


Klik hier om u af te melden  |  Update hier uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp