Copy

65 primeurs! | Sloepenpost HISWA TE WATER_BEURS_SPECIAL

    


HISWA TE WATER 2016

 
HISWA te water 2016, de meest complete in-water bootshow van Noord-Europa. Er liggen circa 300 nieuwe boten van 5 – 30 meter aan de steigers. Op de kade is een uitgebreid aanbod van nautische producten. Op en rond het water veel spetterende activiteiten. Van dinsdag 30 augustus tot en met zondag 4 september is er in de Amsterdam Marina weer van alles te beleven!
 

NIEUW!

Er zijn weer veel primeurs, vijfenzestig! Meer dan de afgelopen vijf jaar. Ook nieuw is het ‘Theater’ in samenwerking met Motorboot waar presentaties en lezingen gegeven worden over o.a. veiligheid, navigeren en waar spannende verhalen worden verteld. We hebben dit jaar samen met Delta Lloyd de virtual reality experiance met Dorian van Rijsselberghe, wie kent hem niet? Mensen kunnen op een surfplank gaan staan en leren surfen zoals hij dat doet.
Op het demoplein kunnen mensen demonstraties bijwonen, handige trucjes leren over onderhoud en producten uitproberen. Je leert er boot wrappen, lijnen splitsen of alles over antifouling.
 

LIEFDE VOOR WATERSPORT

Alle boten hebben iets speciaals voor mij. Als je op de beurs kijkt laten we een zo compleet mogelijk aanbod zien. Daar horen sloepen natuurlijk bij!
Persoonlijk vind ik het ontzettend gezellig om te varen op een sloep. Ik hou van elke vorm van watersport.
 

TROTS!

Het meest trots ben ik op wat we met het team toch elk jaar weer neerzetten. Als, na alle energie die het kost, op dinsdagochtend de deuren open gaan dan is dat iets wat me elk jaar weer ongelooflijk trots maakt.
 

NOG BEREIKEN?

Met de HISWA te water; een mooi evenement met een volledig aanbod, waar jong en oud geniet van een dagje watersport. Als team werken we heel hard om dat voor elkaar te krijgen.
 
• Filmpjes
Filmpje interview Michelle
• Het verhaal
• Foto’s
We krijgen een mooie nazomer! Ja, dat hebben we wel verdiend… Varen in de nazomer en in het najaar is fantastisch om met je cabin te doen. Alle comfort en gemak binnen handbereik. Weer of geen weer, je kunt met een cabin altijd heerlijke tochten maken!
 

ANTARIS

De Seventy7 is een ruime kajuitsloep met ruimte tot 4 slaapplaatsen, een keuken met kooktoestel en fontein, een vast toilet. Van binnen van alle gemakken voorzien en van buiten nog een mooie kajuitsloep.
 

MAKMA

De Caribbean 36 heeft een ruim tweepersoons bed en de mogelijkheid voor nog twee slaapplaatsen. Een grote kombuis voorzien van kooktoestel, wasbak en koelkast. Daarnaast heeft hij een ruime natte cel met toilet en mogelijkheid tot douche. De luxe van een kajuitboot, maar toch het vrije gevoel van varen in de open lucht.
 
Stand C14/D16
daemesenheeren.nl/antaris
youtu.be/uRBNkBLFIsY
daemesenheeren.nl/makma
 
Altijd al een Cabrio gewild? En nee… dan hebben we het niet over een auto… Dan hebben we het over de Intercruiser 28 Cabrio. Een cabin met ongeëvenaarde eigenschappen. Of gaat je wens meer uit naar ‘vintage’? Dan is de Intercruiser 34 een heel gemakkelijke keuze!
 
 

INTERCRUISER 28 CABRIO

De Intercruiser 28 Cabrio is een originele volbloed sloep voor optimaal watersportplezier. De afgesloten WC ruimte met pomptoilet, de koelkast en het fontein met koud stromend water maken deze boot zeer geschikt voor lange tochten.
 

INTERCRUISER 34

Het topmodel van Interboat staat te boek als ‘a new born classic’. De Intercruiser 34 is gebouwd met een knipoog naar de jaren dertig van de vorige eeuw. Met als onderscheidende kenmerken en fenomenale uitrusting, hoogwaardig materiaalgebruik en een verfijnde afwerking.
 
Stand D08
daemesenheeren.nl/interboat
 
    


SOMS HILARISCH, REGELMATIG INTERESSANT EN ALTIJD BOEIEND!

 
Daemes op de Golven & Heeren op het Water hebben een primeur. Maar die is nog geheim… Tenminste… tot de laatste dag van de HISWA te water.
 

BBBBBELEVING!

Wat we wél doen is jullie af en toe verrassen met het oplichten van een tipje… van de sluier… Het beweegt, boeit, bewondert, bereikt, verbindt, belooft, beklijft, is bijzonder en baart opzien ;-) Altijd vol beleving!
 
Blijf ons volgen en verbaas je met ons samen over de ongelooflijk heerlijke wereld van het sloepvaren! 
 
SLOEPENBOEKJE
SLOEPENKAARTEN
SLOEPENPOST
SLOEP!
 
DAEMES OP DE GOLVEN & HEEREN OP HET WATER
PIRAATJES OP HET WATER
 
Kom lekker even (bij)kletsen op HISWA te water 2016!
 
Stand T86
daemesenheeren.nl
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Webshop
Webshop

MET HET HELE GEZIN

De Da Vinci 35 E is op nogal wat punten veranderd ten opzichte van het vorige model. Het meest in het oog springend zijn waarschijnlijk de verbrede gangboorden voor een veilige gang naar het voordek. De stahoogte is 1,95 meter. Verder heeft hij een afsluitbare eigenaars hut in het voorschip en een kleine gastenhut wat de boot ook geschikt maakt voor gezinnen. De boot heeft een compleet nieuw onderwaterschip gekregen. Hierdoor kun je er bij lage snelheden niet alleen goed mee manoeuvreren, bij snel varen heb je weinig tot geen buiswater, mede door de sprayrails.
 
Stand D20
 
Aan het roer met... Bart
Achter de schermen met... Erik
• Filmpje Bart
• Filmpje Erik
 

FEEST OP HET WATER

De Rapsody Tender is een elegant en ruim schip, gebouwd voor snelheid en klasse. Het onderwaterschip is ontwikkeld om naast snel, ook veilig en zonder spray te varen. Dit samen met een sterke Volvo Penta dieselmotor zorgt voor een topsnelheid van 34 knopen. De allernieuwste maritieme technologieën zijn in de Rapsody Tender toegepast. Zo is er nauw samengewerkt met Volvo Penta om het nieuwe Battery Management System te implementeren. Een ander punt van comfort is de barista-koffiebar die ervoor zorgt dat ook de ochtend een feest op het water wordt!
 
Stand L10
 

STOER EN NO-NONSENS

In navolging op de Alufleet 5.7 Classic Sloep brengt Alufleet nu de Alufleet 7.00 Classic Sloep op de markt! Deze duurzame sloep van ruim 7 meter heeft een stoere, no-nonsense uitstraling en is geschikt voor 10 personen. Net als alle andere boten van Alufleet wordt de 7.00 Classic Sloep geheel in eigen beheer gebouwd en zijn alle wensen/aanpassingen bespreekbaar. De sloep is aanslag bestendig en onderhoudsvrij, heeft een dubbele bodem, is zelflozend en dus onzinkbaar. Kortom optimaal vaarplezier! Kom hem bezichtigen op de HISWA te water, stand A32.
 
Stand A32
 
ZUINIG EN KRACHTIG
De nieuw en vernieuwde Lillebror 78 plug in hybride tendersloep is het vervolg op de volledig elektrische 78. Met de combinatie van elektrisch varen en een zuinige en krachtige diesel is deze aluminium boot gereed voor de toekomst. De diesel laat je af en toe lekker accelereren en laadt de accu's bij. De daemes kunnen heerlijk zonnen op het zonnedek en schuilen onder de bimini dektent, terwijl de heeren ruim en comfortabel zitten om de stuurstand met ten alle tijden goed zicht rondom. Het beste van twee werelden gecombineerd met onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend varen.
 
Stand L13
 
Filmpje
Aan het roer met... Hank
 

HET MOOISTE KONTJE VAN NEDERLAND

In 1996 startte Bernard Menken zijn samenwerking met de Schiedamse jachtarchitect Martin de Jager en de Sri Lankaanse botenbouwer Neil Fernando. Hun eerste geesteskind was de Piet Hein sloep, die door Playboy magazine al snel bekroond werd met de titel ‘Het mooiste kontje van Nederland’.
 

HET BETERE SCHIP

In 2000 was Menken Maritiem trendsettend met de samenwerking met Jan des Bouvrie. Met The CAB introduceerde Menken in 2001 de eerste ‘tender’. De Newport Bass zette in 2004 de nieuwe standaard voor kajuitsloepen. In de jaren erna zagen de Hudson, The CAB XL, de Reeves, de Riffler Pilot en de Newport Bass XL het levenslicht. Bij alle ontwerpen heeft Martin de Jager een vrije hand gekregen om tot ‘het betere schip’ te komen. Bij Menken Maritiem wordt op academisch niveau nagedacht over belijning, constructie, ergonomie, componentkeuze en het gevoel bij een model.
 

DUIM EFFECT

De krachtige drie-eenheid met Martin de Jager als jachtontwerper, Neil Fernando als jachtbouwer en Menken Maritiem als verkoop- en service organisatie heeft na twee decennia nog niets van haar innovatieve kracht verloren. Alle modellen hebben het zogenaamde ‘duim-effect’: eigenaren krijgen vaak complimenten over hun boot als ze ergens afmeren.
 

AIX EDITION

Wie jarig is moet trakteren. Menken Maritiem levert in 2017 alle modellen in een Limited 20th Anniversary AIX Edition. De samenwerking tussen de stylisten van Menken Maritiem en AIX Rosé heeft geresulteerd in een bijzonder smaakvolle kleurstelling met diverse exclusieve accessoires. Op de HISWA te water is een voorproefje van de Limited AIX Edition te zien op steiger D24.
 
Stand D24

SPECIAAL VOOR JOU!

Kaarten voor de HISWA te Water met nóg meer korting speciaal voor jou! Wil je een boot kopen? Je oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends ontdekken? Kennis maken met de watersport. Dan is de HISWA te Water dé plek! De meest complete boot-show te water van Noord Europa. Een feest om te bezoeken en met veel nautische producten en spetterende activiteiten.
 
Gebruik de kortingscode SLOEPENPOST2016 hier en krijg naast de standaard online korting nog € 1,50 korting.
 

GRATIS MINI PRAKTIJK(ER)VAARTOCHT OP HET IJ

Vier keer per dag vaart een motorboot en ervaren begeleiders een leerzame praktijk(er)vaartocht van circa een uur over het IJ.

Het programma is toegespitst op het veilig varen, ook in combinatie met de beroeps- en recreatievaart. Er wordt gevaren om 11.00, 13.00, 15.00 en 17.00 uur.

Afvaarplaats A19. Per sessie kunnen maximaal 10 personen mee.

Stand T80

• www.varendoejesamen.nl
• Zeemanschap-waaier
 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Webshop
Webshop
Bekijk deze email uw browser

Copyright © 2016 Daemes op de Golven & Heeren op het Water


Klik hier om u af te melden  |  Update hier uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp