Copy

Genieten van watersport | Sloepenpost Beurs_Special Boot Holland 2017


DE BEURS VAN…

Pieter Fokkema, directeur van Boot Holland, is een echte fries!
 

VIA VIA

Via mijn netwerk ben ik als beursmanager bij WTC Expo en Boot Holland terecht gekomen. Ik werkte al in de commerciële dienstverlening en via via werd ik gevraagd om beursmanager te worden. Ik ben een echte Fries, geboren en getogen. Werken in het hart van Friesland, Leeuwarden, is geweldig. Ik woon hier fietsafstand vandaan.
 

LEUKST

Ik vind de diversiteit van het organiseren van een beurs heel interessant. Je hebt met heel veel verschillende aspecten te maken. Van acquisitie, relatiebeheer en organiseren tot opbouwen en faciliteren. Maar ook marketing, planning en het contact met je deelnemers. Dat is het leukste wat er is.
 

NIEUWE INVALSHOEKEN

Boot Holland 2017 gaat weer een ontzettend mooie beurs worden. Het aantal boten is gegroeid en daar zitten ook de sloepen bij. Er zijn veel mooie nieuwe modellen te bewonderen en we hebben andere invalshoeken in petto.
 

UITSTRALING EN SFEER

Ik wil elk jaar het vorige weer overtreffen. Daarin zoek ik naar nieuwe ontwikkelingen en primeurs. Ik vind het belangrijk om de uitstraling en sfeer te optimaliseren. In 2017 besteden we o.a. veel aandacht aan de aankleding.
 

ELEKTRISCH VAREN

Elk jaar komen sloepenbouwers met nieuwe modellen, nieuwe toepassingen zoals het elektrisch varen, en nieuwe items in je sloep die het varen nog beter en prettiger maakt. Het elektrisch varen wordt ook door de overheid weer goed opgepakt en dat gaan we zeker terugzien op de beurs.
 

COMPLIMENT

Wij krijgen vaak terug van bezoekers…
 
Lees verder
• Kijk ook hier

OM VAN TE DROMEN

De Maril 6 NXT beleeft zijn tweede primeur op Boot Holland. Een nieuwe generatie sloepen is een feit. Innovatief, stabiel en als je wilt ook lekker snel. Met je gezin in het weekend het water op, na het werk even ontspannen, met je vriendinnen bijkletsen onder het genot van een glas wijn. Aquatec heeft hiermee weer bewezen een uniek model in de markt te zetten.

Stand 3090 | Saksenhal
maril.nl
 

RELAXED ACHTERIN

Antaris is altijd op zoek naar vernieuwing. Antaris luistert ook naar nieuwe ideeën, naar andere invalshoeken en zeker naar de wensen van klanten. Daar is nu de Antaris Seventy7 Touring uit geboren. Naast de open versie met midden besturing is er nu de nieuwste variant met stuurpositie achterin. Met de naar binnenlopende rondzit is gezelligheid gegarandeerd. Een genot om mee te touren!
 
Stand 3090 | Saksenhal
antarisboats.com
 
    


ELK JAAR UP TO DATE

Boot Holland is een mooie traditie. Een moment om je op te verheugen. Het is eigenlijk nog te vroeg, wees eerlijk, om het seizoen in te luiden… maar het is zeker een moment om uit je winterslaap te ontwaken. Een moment om heel voorzichtig weer te gaan dromen. Hoe ligt mijn sloep erbij, welk vaargebied gaan we ontdekken komende zomer, willen we een andere sloep, nieuwe kussens, navigatie aan boord?
 

KRACHTIGER

Daemes & Heeren is volop bezig om jullie dromen proberen waar te maken, wensen en behoeften vervullen. Sloepenkaarten krijgen hun jaarlijkse update. Sterker nog, er komen weer vijf nieuwe sloepenkaarten bij, twee in Groningen en drie in Noord Holland. Sloepenboekje wordt inhoudelijk krachtiger dan ooit. Naast het overzicht van alle modellen sloepen vind je informatie over horeca met aanlegsteiger, mooie jachthavens, sloepverhuur doet mee en ook: waar kan ik tanken…
 

ONMISBAAR

Sloepenbox per vaargebied; Friesland, Midden Holland, Zuid Holland, Noord Holland en Groningen. De nieuwste Sloepenkaarten samen met het vernieuwde, onnavolgbare Sloepenboekje, een onmisbaar item in je sloep. Oh ja… en cadeau nog steeds de ‘Goed Zeemanschapkaart’. De belangrijkste vaarregels op een rij. Handig spiekbriefje voor jou en een geliefd ‘zoek ik op’ kaartje voor kinderen aan boord.
 
Schuif aan bij onze ‘Friese Stamtafel’ in de Frankenhal! Verwarm je met een Fries Fûgeltsje gevuld met ‘De Weduwe’ en droom met ons mee over nieuwe avonturen op het water!
 
Stand 4015 | Frankenhal
daemesenheeren.nl
    

HANDIG

Wanneer je een handicap hebt dan is het slecht in- en uitstappen vanuit een sloep.
Door een RVS manchet in het gangboord, huid of wang te plaatsen, zowel aan bak- als stuurboord waarin een stabiele RVS insteekbare buis tijdelijk geplaats kan worden, verkrijgt men hiermee een uitzonderlijke in- en uitstaphulp.
 
Stand 2045 | Saksenhal
havobol-systems.nl
 

PAST ALTIJD

Kuiper Verzekeringen is toegetreden als nieuwe Partner in Business van HISWA Vereniging, brancheorganisatie van de watersport. Kuiper Verzekeringen is al ruim 70 jaar actief in de branche. Bij Kuiper Verzekeringen ben je verzekerd van het juiste advies en een verzekering die bij jou past.
 
Stand 4009 | Frankenhal
kuiperverzekeringen.nl
 


WIL IK WINNEN

Mail naar redactie@daemesenheeren.nl een leuke slogan over Daemes & Heeren en de origineelste inzending wint een overnachting voor twee personen met ontbijt in het prachtige Familiehotel Paterswolde. Prijsuitreiking op Boot Holland! Wees er snel bij!
Je kunt ook even langskomen natuurlijk!
 
Stand 4015 | Frankenhal
daemesenheeren.nl
    

HET ANTWOORD

De 707 Comfort is het antwoord op de vraag om langer aan boord van een sloep te kunnen verblijven. Dankzij de slimme indeling in de voorpunt beschikt de comfort versie over een half rondzit die makkelijk tot een 2-persoons bed is om te bouwen.
Romantisch varen is nog nooit zo comfortabel geweest.
 
Stand 4054 | Frankenhal
tendersloepen.nl | Filmpje
 
GRONINGSE LIJNEN
De Florijn Sloep is puur Nederlands vakwerk van Groningse bodem. En daar is nu een geheel nieuwe variant van ontwikkeld. Deze sloep heeft dezelfde kwaliteit en is mooi strak vormgegeven. Je zult verstelt staan van de zeer laagdrempelige prijs. Een sloep met uiteraard de Groningse schoonheid in een modern jasje gestoken.  
 
A28 Watersport
Stand 4052 | Frankenhal
a28watersport.nl | filmpje
 

KERAMISCH GEPARELD

Leuk nieuws is dat de Oranje-liner M450 voor het eerst op beurs Holland staat met 
een stoer, oersterk, allround, aluminium tendersloepje. Bezoekers kunnen rustig kennis maken met Oranje-lijn Elektrosloepen. Het laatste nieuws is dat de rompjes tegenwoordig keramisch gepareld worden en de elektrische uitvoering nu ook met een sterkere 5KW inboard motor kan worden geleverd.
 
Stand 2021 | Saksenhal
oranje-lijn.nl
 

VERRASSEND

Seafury komt met een model, de Hawker 725, die je verrast. De maat is uiteraard anders en daardoor handzamer daardoor makkelijk mee te manoeuvreren als je door de stad vaart en daarnaast ook snelvarend voor de langere afstanden. Heerlijk veel binnenruimte waar van het dek ook een bed gemaakt kan worden. Kom deze aangename verrassing ook even bekijken! 
 
Stand 4036 | Frankenhal
seafury.nl
 

NIEUW

Vrijdag 10 februari vindt om 13:15 uur tijdens Boot Holland de première plaats van de informatiefilm over veilig varen tussen Lemmer en Delfzijl. De film is te zien in de stand 5054 van ‘Varen doe je Samen!’, waarbij de starthandeling zal worden verricht door Mieke Attema, directeur netwerkmanagement Rijkswaterstaat Noord-Nederland. Met de film krijgt de vaarweggebruiker handreikingen om vlot en veilig te varen, waardoor de veiligheid tussen beroepsvaart en recreatievaart op deze vaarweg wordt vergroot.
 

VAREN DOE JE SAMEN!

Veilig kunnen varen is voor de recreatie- en beroepsvaart van groot belang. Om de veiligheid op de Nederlandse grote vaarwegen te vergroten is 'Varen doe je Samen!' gelanceerd.
 
Stand 5054 | Friezenhal
varendoejesamen.nl

PRIJSVRAAG DAEMES & HEEREN

Het waren geen gemakkelijke vragen in de prijsvraag WIL IK WINNEN in SLOEP!  
Daarom des te meer respect voor de winnares uit… nota bene… Grou in Friesland. Hoe mooi kan het zijn. Zij kreeg SLOEP! mee toen ze een sloep kocht bij Sloepenmarkt in Grou. Bauke Jonkman, eigenaar van Langweerdersloep en ‘De Sloep Fân Fryslân’ reikt de prijs persoonlijk uit op Boot Holland, zondag 12 februari om 13:30 uur!
 

FEESTJE

Vieren jullie het met ons mee? Hoe meer zielen hoe meer vreugd! We hebben speciaal een Friese Stamtafel waar je aan kunt schuiven.
Zondag 12 februari om 13:30 uur op de stand van Daemes & Heeren.
 
Stand 4015 | Frankenhal
daemesenheeren.nl
 
Vedette Jachtbouw
Stand 3057
Saksenhal
 
Van Roeden Watersport
Stand 4043
Frankenhal
 
Bobsloepen
Stand 4050
Frankenhal
Ed van der Kooi, specialist in lijnen en touwen
Stand 8022
Grote Promenade
 
Raymarine Nederland

Stand 3041
Saksenhal
 
PTS
Stand 4045
Frankenhal
Volvo Penta
Stand 3003
Saksenhal
 
Stazo Marine Equipment
Stand 2058
Keltenhal
 
VVV Leeuwarden
Stand 5002
Friezenhal
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Webshop
Webshop
Bekijk deze email uw browser

Copyright © 2017 Daemes op de Golven & Heeren op het Water


Klik hier om u af te melden  |  Update hier uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp