Copy

Wie het eerst komt... | Sloepenpost #1


SCHERPEL

Bouw je eigen houten sloep bij Scherpel Jachtwerf in Loosdrecht!
Klik hier voor meer informatie.  


Met je sloep naar Groningen? Jazeker!

Wat een ongelooflijk mooi vaargebied om te ontdekken. De schoonheid van de natuur is weergaloos, heerlijk aanleggen bij verschillende historische horeca aan het water zoals ‘De Paalkoepel’, oorspronkelijk een theehuis uit 1908 en ‘Familiehotel Paterswolde, in de tweede wereldoorlog tijdelijk ook een herstellingsoord. Vaar eens naar de stad Groningen. De gastvrijheid is hartverwarmend, de schippers onderweg stoer en knap en het water helder. Vanuit Friesland maken wij komend seizoen de Sloepenkaart Groningen waardoor je de juiste aansluiting hebt. Vanuit Drenthe gaan we Groningen ook koppelen.

Met je sloep naar Groningen? Jazeker!
http://daemesenheeren.nl/sloepenkaart/
    

WELKOM NIEUWE LEDEN

Daemes op de Golven & Heeren op het Water, het genootschap voor sloepvaarders, groeit als kool. Het enige complete platform waarop je alles rondom sloepen kunt vinden, digitaal en in druk. Sloepenboekje 2016, Sloepenkaarten en Sloepenpost, voor sloepvaarders onmisbaar geworden. Beleving pur sang. Komend seizoen hebben wij weer een mooi ledenpakket voor jullie samengesteld. Word lid en beleef het sloepvaren met ons samen!
 
• Alles over sloepen • Varen met sloepen • Welkom op het water

HALLO HUIDIGE LEDEN

Natuurlijk hebben we voor jullie ook weer een mooi ledenpakket samengesteld. Lid blijven betekent alle voordelen genieten en wat extra’s! We maken komend seizoen drie keer SLOEP! (twee keer digitaal en één keer in print) Een crossmediaal tijdschrift vol beleving voor, over en van sloepvaarders. En je krijgt als extra ons nieuwe genootschapsvaantje cadeau! We koesteren onze leden graag.
In een van de komende weken kun je een persoonlijke mail van ons verwachten.
 
• Alles over sloepen • Varen met sloepen • Welkom op het water
    

GRAAG JULLIE HULP!

Wij doen onderzoek naar de toekomst van de sloep en daarbij hebben we jullie hulp nodig. Wij willen graag weten wat jullie denken en voelen.
Het kost slechts 5 minuten om deze enquête in te vullen en de reacties zijn volledig anoniem.
Vul hier de enquête in...

BELOFTEVOLLE BEURS

Boot Holland 2016 zoemde van positieve activiteit. Je voelt dat iedereen er weer ongelooflijk veel zin in heeft. Zowel de sloepenbouwers als de sloepvaarders vonden elkaar in hartelijke gesprekken potentiele beloften en verwachtingen. Een lust voor ons sloepenhart. Laat het vaarseizoen maar beginnen.
 

Filmpjes:

Boot Holland https://youtu.be/JEFsTjWje7I  
Fries Volkslied van Kuiper Verzekeringen op Boot Holland  https://youtu.be/jC_we9uZExg

ALLES OVER SLOEPEN

Sloepenboekje 2016 ligt ‘as we speak’ bij de drukker. Een editie waar wij ongelooflijk trots op zijn. Elk jaar willen we ons ontwikkelen en elk jaar is dat een mooie uitdaging. In 2016 zit er meer beleving in dan ooit. En nieuw is de start van een overzicht binnen een vaargebied van alle horeca met aanlegsteiger voor je sloep. Leg Sloepenboekje daarom altijd samen met de Sloepenkaarten aan boord! Heb je zin in een drankje, wil je ergens slapen of een hapje eten? Alle info die je nodig hebt is overzichtelijk per Sloepenkaart in Sloepenboekje te vinden! 
Kwaliteit en onderhoud bij kappen is heel belangrijk. Daarin is de zeilmaker onmisbaar. Een ambacht waarbij kennis en kunde doorslaggevend is. Aanleggen met je sloep en even de rits laten repareren, of je drukkers vervangen, dat is voor sloepvaarders cruciaal.
 
Staat jouw zeilmaker er nog niet bij of weet je nog een goede? Mail ons!
Je sloep heeft een ligplaats nodig. Een met veel faciliteiten of een waar je alleen het nodige treft. Keus genoeg. Wil je de gezelligheid van een grote jachthaven of zoek je de rust van een kleine serene jachthaven? Een met veel service, waar je kunt sporten of waar de kinderen het een leuke plek vinden?
 
Staat jouw jachthaven er nog niet bij of weet je nog een mooie? Mail ons!
Een sloep huren kan altijd en overal. Zelfs als je een eigen sloep hebt is het wel eens leuk om een ander vaargebied te ontdekken en een sloep te huren.
Als je geen sloep hebt is het sowieso heerlijk om er een te huren. Zowel bij jou in de buurt of heel ergens anders.
 
Staat jouw sloepverhuur er nog niet bij of weet je er nog een? Mail ons!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Webshop
Webshop
Copyright © 2016 Daemes op de Golven & Heeren op het Water


Klik hier om u af te melden  |  Update hier uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp