Copy

Nieuws, inspiratie en HISWA

HISWA KUST WATERSPORTSEIZOEN WAKKER!

Joost Ringeling, sinds 2012 beursmanager van de HISWA Amsterdam, organiseert samen met zijn team alweer de 60e editie van deze unieke watersportbeurs.
Hij heeft enorme affiniteit met watersport en vaart al jaren samen met vrienden – en schoonvader – in een sloep.

 
Energie
Joost straalt een en al energie uit en spreekt met groot enthousiasme over de nieuwe succesvolle segmenten zoals de sectie ‘Klassiek’ en ‘Funsport’.
 
Kruisbestuiving
Sloepen en funsport raken steeds meer aan elkaar gekoppeld. Het is een kruisbestuiving, sloep en waterski bijvoorbeeld, oud en jong delen de passie voor water. Waar vader eerst op de waterski stond vaart hij nu met kinderen en kleinkinderen achter zijn sloep.
 
Samen!
Als het HISWA team over Joost vertelt dan beginnen ze te stralen. ‘Joost zet zich voor meer dan 300% in’ zeggen ze. Hij wordt er verlegen van… ‘samen hoor’ zegt hij ‘samen met het hele team!’.  

De laatste keer
Er zijn ook ontroerende momenten in de carrière van Joost. Zo wilde een terminale patiënt nog eenmaal naar de HISWA om alle boten te bekijken. Samen met de echtgenote, kinderen en kleinkinderen liepen zij de laatste maal over de beurs. ‘Ik moest wel een traantje wegpinken’ bekent Joost.
 
Innovatief en creatief
Sloepenbouwers blijven zich altijd weer vernieuwen en daar heeft Joost grenzeloos respect voor. ‘Er gebeurt veel in de markt, sloepenbouwers zijn innovatief en creatief, dat vind ik ongelooflijk knap!’.
 
IJzersterk moment
‘De start van het seizoen is een ijzersterk moment, wij maken het seizoen wakker!’
HISWA Amsterdam Rai heeft bijna alle sloepen onder één dak, een unieke combinatie. Samen met vrienden de Rai bezoeken en beleving delen, dat zie je.
Een nieuwe trend is ook dat vrienden samen een sloep kopen. 
De HISWA heeft het grootste sloepen assortiment van Europa en is daar ongelooflijk trots op. 
 
www.hiswa.nl

    

‘VERNIEUWEND EN DOELTREFFEND’

Effectief
Enkhuizensloep 640, het nieuwste model, is de ultieme mix van een klassiek gelijnde spiegelsloep met een modern dynamisch onderwaterschip. Door de brede waterlijn, oppervlakte en de sprayrails is hij zeer stabiel. De boeg is spitser gemaakt waardoor minder weerstand ontstaat. Het trimplateau zorgt voor een groot draagvlak wat ongelooflijk effectief is bij hoge snelheden.

Verbluffend
Een sloep die niet alleen fantastisch vaart in de kleinste slootjes en grachtjes, maar
waarmee je ook op ruim water een snelle oversteek kunt maken. Een ontwerp van Jan-Pieter Vredeveld in de beste traditie van Enkhuizensloep. Het eindresultaat is verbluffend en buitengewoon bekoorlijk. Het vaarcomfort staat op een hoog niveau, ook op volle snelheid.

Stand 01.350
www.enkhuizensloep.nl

‘EEN GEVOEL, EEN IDEE’

Recht uit het hart
De nieuwe Seafury Tender Hawker is ontstaan vanuit de vraag van consumenten. Een originele reddingssloep met een moderne look. De mooiste ontwerpen komen soms vanuit een schets op een bierviltje. Gewoon recht uit het hart en spontaan bedacht. Vervolgens is dat idee professioneel uitgewerkt door een boten-architect.
De korte draaicirkel maakt de sloep zeer stabiel.  
 
Gezellig en praktisch
Er is goed nagedacht over de vorm en indeling. De achterkant is bewust gesloten gehouden waardoor hij waterdicht is. De indeling is symmetrisch en door het ruime zitgedeelte kun je je gezellig rondom de schipper scharen. Je kunt ook een heerlijk lounge bed maken waarvoor een praktische opbergruimte gemaakt is.
 
Stand 01.150, 01.344, H.04
www.seafury.nl

    

‘KARAKTERISTIEK, COMFORTABEL EN LUXE!’

Sportief en gezellig
En wat voor primeur! Een indrukwekkende dat is zeker! Deze nieuwe tender, gebouwd door Cremo (bekend van de Crescent sloepenlijn), heeft een modern en sportief uiterlijk en een traditioneel en gezellig interieur. Het paradepaardje van Yamaha Motor Nederland.
 
Kwaliteit en comfort
Karakteristiek, comfortabel en van alle luxe voorzien. Het zonnedek kan zo omgetoverd worden tot slaapplaats voor twee personen. Verder is er natuurlijk een toilet en koelkast aan boord. Het zwemplateau is mooi royaal en de gangboorden breed met antislip. Het begrip kwaliteit komt in al zijn facetten terug in de Crescent 6.9 ST.
 
Stand 01.248
www.nautamaritiem.nl

‘VAN BOOM TOT BOOT’

Niet eerder vertoond 
Geïnspireerd door de historische reddingssloep ‘Sir William’ ontwierp Jachtwerf de Jong de ‘De Jongsloep 9.50’ . De sloep is met de modernste technieken getekend en is uniek door de  romp van lattenbouw en boven de waterlijn begint de gangenbouw.
Deze bouwwijze is nog nooit eerder vertoond.
 
Modern en nostalgisch 
De ‘De Jongsloep 9.50’ heeft een modern onderwaterschip met een nostalgische bovenkant. De romp is van mahoniehout met eiken spanten. Verder is alles te kiezen, van aftimmering, kleur, gelakt of niet gelakt tot het interieur. De luxe stuurstoel met het grote stuur en hydraulische stuursysteem bekoort iedere schipper.
 
Stand 05.204
www.jachtwerfdejong.nl

    

‘HOUT, NOOIT AFGEZAAGD!’

Bouw je eigen sloep
Scherpel is uniek met zijn Bootbouwschool. En nu kun je een echte eigen sloep bouwen, de Scherpel Dinghy. De naam stamt af van het Engelse woord voor jolletje, een sloep maar dan kleiner in zijn soort. Ruimte genoeg om met je familie samen een heerlijk rondje in te varen.
 
Naar eigen wens
De Scherpel Dinghy bouw je in een paar weken, geheel naar je eigen wensen, helemaal af. Zeilen, roeien of op de motor, dat kan allemaal. Met zijn vijf meter lang en 1.80 breed is er ruimte voor 4 roeiers, 6 picknickmanden, de familie, kiest u maar.  
 
Stand 05.212A, 05.212B
www.scherpel.nl

‘FRAAI UITERLIJK MET COMFORTABELE BINNENKANT’

Opvolger
Een mooie opvolger van de Damarin 640 MPV is de nieuwste tendersloep Damarin 732 Xtender! In samenwerking met Studio Delta is daar een prachtig ontwerp uitgekomen. Een technisch hoogstandje zodat je zowel met hoge als met lage snelheden heerlijk stabiel kunt varen. Daarbij is hij ook nog eens stil en heel goed trailerbaar.
 
Behaaglijk
De inrichting is zo comfortabel dat je je bijna thuis waant. Voorin zit je diep in de boot, heerlijk behaaglijk uit de wind in de zon. Achter de rug-kussens zit een handige opbergruimte voor bijvoorbeeld je boek of zonnebrand spullen. De jubileumeditie heeft een langer zwemplateau waar wel zes kinderen op kunnen.
 
Stand 01.146
www.damarin.nl

    
Hellas Watersport
De Vintage 760 valt meteen op door zijn prachtige lijn. Een ruime tender die gebouwd is om snel te varen. Uiteraard is het ook mogelijk om rustig te genieten van de Nederlandse wateren. De boot heeft een zeer ruime kuip met een afsluitbare toiletruimte en veel opbergmogelijkheden.
 
hellaswatersport.nl
Stand 01.460 
SAIL
SAIL is een inspirerend, trots makend, vijfjaarlijks, nautisch evenement. De Tall Ships zijn de oorsprong, de ziel van SAIL. SAIL Amsterdam 2015 is aan de hand van de schepen een spiegel naar het verleden maar biedt ook een venster op de toekomst. SAIL vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus 2015.
 
sail.nl
Stand 05.201
Interboat
Met de nieuwe Intender 700 combineert Interboat maximaal rendement en comfort met minimale verbruikscijfers. Zie daar de ultieme contradictio in terminis! Interboat mikt met dit model op watersporters die eigentijds design en comfort graag koppelen aan stevige sportieve prestaties. Een comfortabele tender zonder enige gelijkenis met een sportboot.
 
interboat.nl
Stand 01.336
Altijd de juiste informatie
Naast de uitgave in druk van het Sloepenboekje, staan nu ook alle merken digitaal op een rij op de site van Daemes op de Golven en Heeren op het Water. Je kunt gelijk klikken naar de website van de betreffende sloepenbouwer zodat je altijd de juiste informatie hebt over het sloepenmerk dat je zoekt.
 
daemesenheeren.nl
Stand 01.502 
Antaris Seventy7
De Antaris Seventy7 Cabin is een modern en sportief vormgegeven boot. De afsluitbare kajuit wordt uitgevoerd met een rondzit, 2-persoons bed, kombuis en toiletruimte. De zeer ruime kuip biedt veel zit -en bergruimte en is voorzien van radarbeugel. De afsluitbare doorgang in de spiegel biedt toegang tot het zwemplateau.
 
antarisboats.com
Stand 01.452
Amsterdam RAI
HISWA Amsterdam
Boat Show
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
hiswarai.nl

Openingstijden 
Woensdag 11 maart
11:00 - 18:00 uur
Donderdag 12 maart
11:00 - 22:00 uur
Vrijdag 13 maart
11:00 - 22:00 uur
Zaterdag 14 maart
10:00 - 18:00 uur
Zondag 15 maart
10:00 - 18:00 uur

Let op! Op weekdagen vanaf 11 uur geopend, in het weekend vanaf 10 uur.
    

PS Ahoi
Bola Maritiem: Stand 01.448 •  Cooper: Stand 01.448 • Epifanes: Stand 07.245 • Fort Marina: Stand 04.205 • Kalf Trailers: Stand 01.120 • Kuiper Verzekeringen: Stand  07.128 • Maril & Makma: Stand 01.452 • Jan van Gent: Stand 01.320 • Oud Huijzer: Stand 01.148 • Sloepenboekje: Stand 01.502 • Stormer Marine: Stand 01.446 • Waterspoor: Stand 01.246 • Waterdream: Stand 01.144

    
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Webshop
Webshop
    
Copyright © 2015 Daemes op de Golven & Heeren op het Water


Klik hier om u af te melden  |  Update hier uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp