Copy
Gratis & 24/7 bereikbaar voor praktische
vragen, een luisterend oor en advies

Wij nemen de tijd voor je! Bel 0800 - 777 33 33 

Het is feest! Mantelfoon bestaat (bijna) 1 jaar. En wie jarig is trakteert. In deze nieuwsbrief blikken we terug op het afgelopen jaar. Wat hebben we allemaal gedaan? We lichten wat hoogtepunten van het afgelopen jaar toe. Daarnaast vertellen we over het tweede webinar dat we gaan geven, met als thema jonge mantelzorgers. Lees snel verder!

Hoera! Mantelfoon bestaat 1 jaar 

Op 1 mei 2020 zijn de lijnen van Mantelfoon officieel open gegaan, dat betekent dat Mantelfoon al (bijna) 1 jaar bestaat. We hebben niet stilgezeten, dus wat hebben we in dat jaar allemaal gedaan? We hebben verschillende abri-campagnes gevoerd, 10 podcasts opgenomen, elke maand een nieuwsbrief gestuurd, een Mantelfoon-video opgenomen, we zijn de straat opgegaan met de gele opblaastelefoon en het allerbelangrijkste: we hebben de telefoontjes die binnen kwamen met veel aandacht beantwoord. Op naar nog meer succesvolle jaren!

Wie jarig is trakteert!

Welke mantelzorger gun jij een verrassing? 

Misschien heb jij zelf een mantelzorger of ken je een mantelzorger? Ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan van Mantelfoon verrassen wij graag mantelzorgers uit de gemeente Rotterdam. Dit kan gaan om een mantelzorger die zelf in gemeente Rotterdam woont, of die zorgt voor iemand die in gemeente Rotterdam woont. De eerste 10 aanmeldingen belonen wij met gebak. De overige mantelzorgers ontvangen een Mantelfoon verrassingstas.
 
Je kunt een mantelzorger tot en met zondag 6 juni 2021 aanmelden door te mailen naar info@mantelfoon.nl (of klik op de taart hieronder) of door te bellen met 010 – 261 41 66 (maandag t/m vrijdag tussen 9 uur en 17 uur). Vermeld hierbij je contactgegevens, de gegevens van de mantelzorger en waarom je deze mantelzorger wilt laten verrassen. Dan nemen wij contact met je op!

Mantelfoon-video

In november lanceerden wij onze video. In deze korte (1 minuut) video vertellen wij over Mantelfoon. Heb jij de video nog niet gezien? Klik op de afbeelding en bekijk hem. Delen is lief!

De eerste resultaten Mantelfoon

De eerste resultaten hebben we samengevat en mooi weergegeven in een infographic.

Download de infographic met eerste resultaten van 2020 hier.

Tweede Mantelfoon-webinar | thema: jonge mantelzorgers

Na een succesvol eerste webinar in februari, is het tijd voor een tweede. Dit keer gaan we het met elkaar hebben over jonge mantelzorgers. Vragen die daarbij aan de orde zullen komen zijn:
  • Hoe kan je het gesprek aangaan met jonge mantelzorgers?
  • Op welke manier kan je hen ondersteunen?
  • Hoe signaleer je of iemand jonge mantelzorger is?
  • Welke invloed heeft het mantelzorgen op het leven van jonge mantelzorgers?
Het webinar vindt plaats op dinsdag 18 mei 2021 van 14:00 tot 16:00 uur.
Meld je hier aan!

Workshop balans in werken en privé | woensdag 26 mei 2021

In deze gratis online workshop leer je hoe je een goede balans kunt aanbrengen tussen alle dingen in je leven die belangrijk zijn. De workshop vindt plaats op woensdag 26 mei 2021 van 09:30 - 11:30 uur. Kijk voor meer informatie over de workshop in deze flyer.

Volg jij ons al?

Wij zijn actief op social media, volg jij ons al? We delen nieuws, handige tips, resultaten, ervaringsverhalen, wat onze partners doen en andere belangrijke informatie.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Mantelfoon is gratis en 24/7 bereikbaar.

bel: 0800 777 33 33  |  mail: info@mantelfoon.nl  |  online: www.mantelfoon.nl 
Mantelfoon is een initiatief van de gemeente Rotterdam. De uitvoering ligt bij
De ZorgCentrale en wmo radar, beide onderdeel van Incluzio.
Copyright © 2021 Mantelfoon, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp