Copy
Gratis & 24/7 bereikbaar voor praktische
vragen, een luisterend oor en advies

Wij nemen de tijd voor je! Bel 0800 - 777 33 33 

De vakantie is voor de meeste mensen voorbij. We hopen dat iedereen weer opgeladen is voor het najaar. Bij Mantelfoon staat er genoeg op de planning de komende maanden. Zo zijn we achter de schermen met de voorbereidingen voor de Dag van de Mantelzorg (10 november). Zet alvast in de agenda! En wordt het eerste klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd en wordt het partnertevredenheidsonderzoek herhaald.

Vooraankondiging Klant- & Partnertevredenheidsonderzoek

Bij Mantelfoon zijn we reuze benieuwd naar de mening en ervaringen van de bellers die gebruik hebben gemaakt van Mantelfoon. Wat vinden ze van de bereikbaarheid van Mantelfoon en voelen ze zich écht geholpen? We leren hier namelijk graag van om onze dienstverlening te optimaliseren. Dit jaar wordt het allereerste klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd via een korte telefonische interviews. 

Ook organisaties kunnen gebruikmaken van Mantelfoon voor o.a. expertise en ondersteuning bij casuïstiek. Mantelfoon wil graag weten hoe deze organisaties de dienstverlening van Mantelfoon het afgelopen jaar hebben ervaren en wat er eventueel verbeterd kan worden. Daarom wordt er, net als vorig jaar, vanaf september een partnertevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

De onderzoeken worden uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau DSP. We verwachten de resultaten van beide onderzoeken begin 2022 met jullie te kunnen delen.
Kennismaken met Lotte

Dit is Lotte, onze projectassistent. Maar eigenlijk is ze ook video-editor, beeldbewerker, spellingcontroleur, social media manager, webmaster, office manager en steun & toeverlaat van team Mantelfoon.

Wat wil jij nog meer weten over Lotte? Stuur een mail naar info@mantelfoon.nl en stel je vraag!

Mantelfoon-podcast over studeren & mantelzorg

In onze podcast aflevering over mantelzorg en studeren wordt niet het advies gegeven om te stoppen met mantelzorgen als de studie en het sociale leven in de knel komt. Er wordt wel aangeraden om de juiste balans te vinden. Wil je meer te weten komen over wat belangrijk is voor studenten die ook mantelzorger zijn? Luister dan naar deze aflevering.
Beluister de aflevering hier:
YouTube YouTube
Spotify Spotify
iTunes iTunes

Huishoudelijke mededeling: Merel gaat met zwangerschapsverlof

Onze projectleider Merel van der Sar (rechts op de foto) gaat donderdag 2 september met zwangerschapsverlof tot februari 2022. Onze collega Sabine Schilt (links op de foto) gaat haar vervangen als waarnemend projectleider. Je kunt contact opnemen met Sabine via sschilt@wmoradar.nl of 06 - 12439947.

Volg jij ons al?

Wij zijn actief op social media, volg jij ons al?

We delen hier nieuws, handige tips, resultaten, ervaringsverhalen, wat onze partners doen en andere belangrijke informatie. Bekijk ook onze vernieuwde website: www.mantelfoon.nl.
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Mantelfoon is gratis en 24/7 bereikbaar.

bel: 0800 777 33 33  |  mail: info@mantelfoon.nl  |  online: www.mantelfoon.nl 
Mantelfoon is een initiatief van de gemeente Rotterdam. De uitvoering ligt bij
De ZorgCentrale en wmo radar, beide onderdeel van Incluzio.
Copyright © 2021 Mantelfoon, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp