Copy

Årets Stjärnor är här!

View this email in your browser
🌟 Janne Åström 🌟
🌟 Björn Kjellman 🌟
🌟 Nina Söderquist 🌟
🌟 Bruno Mitsogiannis 🌟

Långbordet är dukat! En tipp-tapp, tipp-tapp, tippe-tippe-tapas-meny av härlig julmusik! För 24:e året i rad väntar klassiska rätter och spännande crossovers i lagom portioner, så du kan mumsa och njuta i två timmar innan du blir mätt.

Boka dina biljetter redan nu – så du och dina vänner får de rätta platserna.Köp biljetter här (länk till Ticketmaster)
🌟 Janne Åström 🌟
Janne Åström är tillbaka! Rocksångaren, operasångaren, Cornelistolkaren, skådespelaren… en publikfavorit som gästat oss flera gånger förut. Men vilken blir hans insats i år?  Det ska bli spännande att se…
🌟 Nina Söderquist 🌟
Mest känd för sin stjärnroll i musikal-komedin Spamalot, som gjorde succé i London och även sattes upp i Malmö och Stockholm. Även Champions of Rock-turnéerna där hon sjöng Queen-låtar tillsammans med Peter Johansson och We Will Rock You-bandet från London blev stora succéer. Såg du henne live där? Eller kanske i Rhapsody In Rock? Du har i alla fall säkert sett henne på TV i Allsång på Skansen, Så ska det låta, Doobidoo eller något annat. Med en röst i världsklass har hon en självklar, stjärnklar plats på vår 24-åriga gästlista.
🌟 Björn Kjellman 🌟
Lysande skådespelare, en av Sveriges mest hyllade och älskade, med massor av film, teater och TV sen mitten av 80-talet. Vinnare av Guldmasken. Bästa manliga skådespelare vid filmfestivalen i Lecce. Guldbagge-nominerad och Guldbagge-belönad – plus programledare för Guldbaggegalan. Melodifestivalnörd och expertkommentator på ESC – plus själv deltagare med bidraget "Älskar du livet” 2006. Björn är mannen som tar konceptet fullt ut. Han kommer att bli en underbar konferencier för Stjärnjul. (Kanske utklädd, i en roll? Kanske sjungande en sång?)
🌟 Bruno Mitsogiannis 🌟
Ynglingen i sammanhanget, född 1985. Men vilken sångare och musikalartist! Vi säger bara Frankie Valli i succémusikalen Jersey Boys på Chinateatern i Stockholm och Gothia Towers The Theatre i Göteborg. Brunos meritlista före det går inte av för hackor heller: Spelman på Taket, Röda Nejlikan, Romeo och Julia, Cabaret, We Will Rock You, West Side Story, Next to Normal, Rock of Ages och American Idiot. Och nu har han till och med fått en roll i Stjärnjul! Visst är det fantastiskt?
🌟 Mattias Bylund 🌟
Vår kapellmästare, och Grammy-vinnare!  Superstjärnan Taylor Swift vann Årets Album och stråkarrangemangen på hennes platta gjordes av Mattias, som hämtade priset i Los Angeles i februari. ”Det är helt surrealistiskt när man plötsligt sitter bredvid Stevie Wonder, Adele och Justin Bieber…”  Grattis, säger vi!  Mattias har arrat åt flera andra världsnamn och i princip hela den svenska artisteliten. Han är arr-kung, keyboard-kung och kapellmästar-kung. Hela Stjärnjulkören med 200 sångare och Stjärnjulorkestern med några av Sveriges bästa musiker är glada och stolta över att Mattias är med i vårt gäng!
Som alltid kommer sångarna i 🌟Stjärnjulkören🌟 att fylla hela lokalen på Rörstrandsgatan med dundermysig körklang. För dig som inte visste: Tjejerna från Rönninge Show Chorus tog VM-guld i barbershop 2013 och har uppträtt på Carnegie Hall i New York. Killarna från The EntertainMen har tagit EM-silver i barbershop och tillhör topp-10 i världen.
Ingen annan julkonsert i Stockholm bjuder på samma ständiga omväxling och överraskande blandning. Paxa dina biljetter nu!

Konsertdatum 2016:
Lördag 10 dec kl 14 & 17:30
Fredag 16 dec kl 19
Lördag 17 dec kl 14 & 17:30Boka dina biljetter nu.

 

Vi ses!

Stjärnjulkören
 
Copyright © 2016 Stjärnjul, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences