Copy

Stjärnjul 2015 med Agneta Sjödin, Fred Johansson och Hazel Fernandes

View this email in your browser

Paxa dina bästa platser redan nu!

Hej Stjärnjulvän, du får detta brev då våra vägar har korsats tidigare. Vi sätter snart högsta fart med vår marknadsföring av Stockholms mest omväxlande julkonsert – men du har redan nu, före alla andra, fått veta vilka årets gästartister är. Dessutom har du ”första tjing” på att paxa de bästa lediga platserna i lokalen.

Boka biljetter här 
 
Och här är årets artister:

Agneta Sjödin, 
programledarstjärna. Numera även författare med tänkvärda böcker. Hon är ju känd från så mycket, alltid nyfiken och i ständig utveckling. (Att hon slog igenom i TV med ”Tur i Kärlek” får sin poäng nu när vi har Fred & Hazel på scenen…:-) Efter att Agneta hade sett alla möjliga julkonserter i Stockholm genom åren – sakrala, gospelsvängiga, lekfulla, avskalade, fullspäckade osv – så hittade hon en som har allt.

 

Och den vill hon leda!

 

Fred Johanson, musikalstjärna. Du som såg honom på Fillan i fjol vet att han stortrivdes!  Och att hans mäktiga, djupa stämma och trygga utstrålning lyfte hela showen. Därför är vi stolta över att Fred är vår stjärna i år igen. Och denna gång har han med sin käresta…

 

Hazel Fernandes, som också är musikalstjärna. De två hade nämligen tur i kärlek och träffades när de båda gjorde Jesus Christ Superstar i London. På senare år har de gjort flera konserter tillsammans i Sverige, och även haft sin dotter med på scenen. Ett äkta kärlekspar som Stjärnjulartister, kan det bli juligare?

 
 
Som alltid kommer Stjärnjulkören med nära 200 sångare att fylla hela lokalen på Rörstrandsgatan med dundermysig körklang. För dig som inte visste: Tjejerna från Rönninge Show Chorus tog VM-guld i barbershop 2013 och har uppträtt på Carnegie Hall i New York. Killarna från The EntertainMen har tagit EM-silver i barbershop och tillhör topp-10 i världen.
 
Som master chef för detta musikaliska julbord står Mattias Bylund, orkesterledarstjärna med ett handplockat gäng av landets bästa musiker inom stråk, blås och komp. Personer du ofta kan se i TV. Tack vare Stjärnjulorkestern kan vi bjuda på visor, pop, blues, gospel, barbershop, humor, psalmer och rocklåtar… Stockholms mest omväxlande Julkonsert!
 
Var vill du och dina vänner sitta i år?

Stjärnjulkören
 
Konsertdatum för 2015:
Lördag 5 dec kl 14 & 17:30
Fredag 11 dec kl 19
Lördag 12 dec kl 14 & 17:30

Läs mer om biljetterna härLäs mer om Stjärnjul på vår hemsida
 
Copyright © 2015 Stjärnjul, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences