Creating objects that activate people and places
Al ruim een jaar liepen we rond met het idee een eigen designlabel te beginnen. We waren al bezig met het ontwerpen van een lamp voor onze eigen woonkamer en langzaam ontstonden er ideeën voor meerdere producten.
Dit gebeurde tijdens onze dagelijkse taken als grafisch ontwerpduo 2 ONS. Onze achtergrond en stijl als grafisch ontwerper komt sterk terug in onze producten. We willen het platte combineren met het ruimtelijke, strakke patronen en systematiek behoren tot het karakter van de objecten.

We apologize to our
international subscribers
that this newsletter
isn't in English.
You can contact us
if you want more
information.

Lancering tijdens Designkwartier Den Haag
Inmiddels keken we uit naar een moment waarop we konden laten zien waar we mee bezig waren. We hoorden van een nieuw designfestival in Den Haag, dit zou de perfecte plek zijn om Other Nice Stuff te lanceren!
Het was last minute, pas twee weken vóór het festival Designkwartier hadden we een plek bemachtigd. Mede hierdoor lukte het ons niet om verkoopbare producten te tonen. Met de prototypes van een lamp, klok en een wandobject, was het wel een fantastisch moment om Other Nice Stuff voor het eerst aan alle designliefhebbers te kunnen presenteren.

Veel dank aan alle mensen die van 16 t/m 18 mei in onze pop-up store zijn langs geweest. We hebben genoten van alle gesprekken en de vele enthousiaste reacties die we kregen.
 
Nog één keer zien hoe het was?
Bekijk het Facebook album

Er is ook een film van het festival gemaaktPresentatie op D(esign)-day
Twee weken na Designkwartier Den Haag zijn we afgereisd naar Maastricht. We hebben in goed gezelschap op het eigenzinnige podium voor designers, D(esign)-day, nogmaals de prototypes uit de eerste collectie Inspired by the Cosmos gepresenteerd. Van 30 mei t/m 1 juni stonden we in een iets te warme Timmerfabriek tussen andere ontwerpers waarvan we veel hebben opgestoken.

Benieuwd hoe het in Maastricht was?
Bekijk het Facebook album

Supercluster
We vinden het fantastisch dat onze lamp nu al op een prachtige locatie te zien is!
De allereerste plek waar de lamp Supercluster hangt is Whispering Wall aan de Weimarstraat 56 in Den Haag.

Een Supercluster is te bestellen voor:
€ 180,- (excl. verzendkosten)

Rechtstreeks bij ons bestellen kan ook, stuur een email met je naam en adresgegevens en wij nemen contact met je op voor verdere details.
We zijn druk bezig met het opzetten van een productieproces voor onze producten. Alle producten worden zoveel mogelijk door ons met de hand gemaakt. Houd dus rekening met een levertijd van 3 - 4 weken.

Wij zijn nog op zoek naar andere plekken waar Superclusters heel goed passen. Ken jij winkels waar de Supercluster absoluut niet mag ontbreken? Laat het ons dan even weten!

Op locatie
Superclusters kunnen op vele manieren in een interieur worden toegepast. Ruimtes met een groot oppervlakte of veel hoogte zijn ideaal voor meerdere Superclusters. Wij kunnen je hierbij helpen. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden.
Bestellen
En verder...
Nu de lamp Supercluster te bestellen is zijn we weer een stap verder, maar het blijft een uitdaging om onze ideeën werkelijkheid te maken. De focus heeft even gelegen bij de lamp, maar we zijn ook alweer druk bezig met de klok Spacetime en het wandobject Parallels, hiervan brengen we jullie in een volgende update op de hoogte.
Tips en ideeën?
Wij vinden het leuk om te horen wat jullie vinden van onze producten. Wij staan open voor jullie feedback! Sta je te springen om iets aan ons kwijt te kunnen? Stuur ons dan een email of bel ons op!

contact@othernicestuff.com
Anita Roothans +31 6 1831 8029
Erik-Anton van Dun +31 6 1881 8111

We horen het graag als je vragen hebt of een plek kent waar de objecten van Other Nice Stuff perfect passen. We zijn nog op zoek naar winkels die onze producten in hun ruimte willen tonen en verkopen.
© Other Nice Stuff 2014 – All rights reserved

Je ontvangt deze update van Other Nice Stuff omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze ontwikkelingen of omdat wij denken dat je deze update leuk vindt. Je kunt je altijd uitschrijven.

Unsubscribe  Change subscription  Forward this newsletter

Email Marketing Powered by Mailchimp

www.othernicestuff.com