Inspire


Inspire /3-15
Als je het gevoel hebt dat de visuele identiteit van je bedrijf of organisatie niet meer past bij wat je doet en waarom je dat doet, wordt het tijd voor iets nieuws. Ook in de uitwerking van praktische zaken. Daarom hebben wij deze tweede nieuwsbrief van Other Nice Stuff (producten/3D) gecombineerd met Studio 2 ONS (projecten/2D). Ter inspiratie voor anderen. En voor ons een stap in de richting van een speelveld waar beiden tot uiting kunnen komen.
project / studio 2 ons
Spreken met een geometrische taal

Vorige maand is ons lettertype Reflect voor het eerst door Plan2design in gebruik genomen. Reflect is onderdeel van de nieuwe visuele identiteit van Plan2design. Het lettertype heeft bijzondere kenmerken in zich die passen bij het proces van reflectie, symboliek voor hun werkwijze. Met Reflect (en andere onderdelen van de identiteit) geven we deze opdrachtgever de ruimte om zelf aan de slag te gaan. En dat doen ze met heel veel plezier!


special
Memobottle, een hervulbaar A4

De Memobottle is een herbruikbare fles waarvan de vorm is afgeleid van standaard papierformaten en makkelijk naast je laptop, boeken en andere spullen in je tas is op te bergen.
Met Memobottle dragen ontwerpers Jesse Leeworthy (Melbourne, Australië) en Jonathan Byrt (San Diego, Californië) bij aan het verminderen van de dagelijkse productie plastic flessen. Plastic is 80% milieuvriendelijker zolang het te hergebruiken is. Het wordt dus tijd dat we afscheid gaan nemen van plastic flessen voor eenmalig gebruik! En dat kan nu met een praktische, herbruikbare, vaatwasmachine bestendige fles beschikbaar in A4, A5 en Letter formaat. Deze zijn op memobottle.com rechtstreeks bij de ontwerpers te bestellen.
Jesse en Jonathan hebben met een andere kijk op een bestaand product een bijzondere fles ontworpen waarmee ze tegelijkertijd het plastic afval verminderen.
Studio 2 ONS / Other Nice Stuff
Abrikozenstraat 74 / 2564 VT Den Haag / 070 211 51 69
info@studio2ons.nl / contact@othernicestuff.com
studio2ons.nl / othernicestuff.com


Deel deze inspiratie met anderen
facebook / twitter / email
Inspire
Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen
of wijzigen / toch afmelden


Niet goed leesbaar?
Open bericht in een browser

Email Marketing Powered by Mailchimp