InspireInspire /5-15
Dat was een leuke verrassing! Spacetime heeft de 1e plaats van de Designday publiekswedstrijd 2015 gewonnen. Hartstikke bedankt aan iedereen die op Spacetime gestemd heeft. Hiermee krijgen wij de ruimte om volgend jaar deel te nemen aan Designday, een eigenzinnig podium voor ontwerpers die zelf ontwerpen én maken.


project / studio 2 ons
Kijken door te luisteren

Geluiden die terugkaatsen als ze tegen iets opbotsen, vormen een driedimensionaal beeld waardoor een ruimte zichtbaar wordt. Dit pulseren is te zien en te voelen in de visuele identiteit die we voor Helene Mulder Interieurs ontworpen hebben.

We blijven in de buurt van haar branche, alhoewel de locatie van de opdrachtgever een stuk verder is. De volgende visuele identiteit in ontwikkeling is namelijk voor een ontwerpbureau voor architectuur en interieur in Beijing.
special
Zichtbaar maken van het onzichtbare

Dat doet Nendo met drie soorten lage tafels: 'Soft', ontworpen voor Glas Italia. Deze tafels bestaan uit vijf matte glasplaten voorzien van een kleurverloop, waardoor de ruimte tussen die glasplaten zichtbaar wordt gemaakt. De ruimte wordt niet alleen omkadert door het glas, maar krijgt ook een magische sfeer door het kleurverloop dat op de randen van de glasplaten is geprint. Het harde en scherpe beeld dat we van glas vaak hebben, is hier volledig verdwenen.

Fotografie: Kenichi Sonehara
Studio 2 ONS / Other Nice Stuff
Abrikozenstraat 74 / 2564 VT Den Haag / 070 211 51 69
info@studio2ons.nl / contact@othernicestuff.com
studio2ons.nl / othernicestuff.com


Deel deze inspiratie met anderen
facebook / twitter / email

bekijk eerder verzonden inspiratie
Inspire
Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen
of wijzigen / toch afmelden


Niet goed leesbaar?
Open bericht in een browser

Email Marketing Powered by Mailchimp