InspireInspire /9-15
De weg naar de winkelier hebben we gevonden. Supercluster en Spacetime begint op te duiken in het straatbeeld van Den Haag. Het lijkt ons leuk om ook in contact te komen met interieurontwerpers en architecten om gezamenlijk te werken aan een op maat gemaakt lichtobject van samengestelde Superclusters. Maak het mee! 
product / other nice stuff
Tijdelijke winkel
en werkplaats:
The Makery

Elke woensdag en donderdag werk ik (Anita) aan onze producten bij The Makery. Tegelijkertijd ontvang ik mensen in de winkel die ik vertel over onze producten en die van andere ontwerpers. Dit geeft me de mogelijkheid om het verhaal achter een ontwerp, wat een product nog meer bijzonder maakt, over te dragen aan de consument.

The Makery is een initiatief van Senko Kabbes die deze tijdelijke pop-up shop en werkplaats heeft geopend. Hij onderzoekt hiermee hoe hij de consument kan betrekken bij het maakproces. Eén van zijn producten is een houten speelgoedauto die je samen met de ontwerper ter plekke kan maken.

Maak het mee!
Loop eens binnen bij The Makery, Spacetime en Supercluster zijn er ook te koop. The Makery is open op woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 18.00 uur en zondag van 12.00 - 18.00 uur. Molenstraat 39, Den Haag.

Iets verderop, in de Prinsestraat, vind je KaDenz. Een woonwinkel gespecialiseerd in tijdloze moderne artikelen op het gebied van wonen. Sinds kort wordt daar ook onze Spacetime en Supercluster verkocht.
special
Visuele identiteit voor Zweedse designwinkel, helder en eenvoudig

Een nieuwe visuele identiteit voor Designtorget in de Apercu! Onze favoriete letter die we ook voor onze eigen visuele identiteit gebruiken. Eenvoud, speels en passie voor design zijn de kernwaarden van Designtorget waarvoor de Apercu heel geschikt is. Dat wisten de ontwerpers van ontwerpbureau Kurppa Hosk in Stockholm dus ook. Zij hebben de visuele identiteit van Designtorget, een winkel met de beste hedendaagse Zweedse meubels, kunst en design, een eigentijdse uitstraling gegeven. Designtorget is ook een belangrijk podium voor jonge, talentvolle Zweedse ontwerpers, waarvoor de identiteit volop ruimte biedt. Toch is de identiteit sterk genoeg om op zichzelf te fungeren zonder de kernwaarden van het merk te verliezen. Kijk zelf maar… en let ook op het minimale kleurgebruik. Prachtig!
Studio 2 ONS / Other Nice Stuff
Abrikozenstraat 74 / 2564 VT Den Haag / 070 211 51 69
info@studio2ons.nl / contact@othernicestuff.com
studio2ons.nl / othernicestuff.com


Deel deze inspiratie met anderen
facebook / twitter / email

bekijk eerder verzonden inspiratie
Inspire
Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen
of wijzigen / toch afmelden


Niet goed leesbaar?
Open bericht in een browser

Email Marketing Powered by Mailchimp