InspireInspire /7/8-15
We merkten dat veel mensen om ons heen zichzelf op een andere locatie even de tijd en de ruimte gaven om uit te rusten, na te denken, nieuwe ervaringen op te doen en met ruimte voor nieuwe ideeën terug te komen.
Heb jij in de vakantieperiode plannen gemaakt waar wij je bij kunnen helpen? Laat het ons dan weten, wij zijn inmiddels ook uitgerust! 
product / other nice stuff
Ruimte is plooibaar

Michel van Dijk schreef voor Homify (een onafhankelijk platform voor architectuur, binnenhuisarchitectuur, interieurontwerp en constructie) het artikel 'Ruimte en tijd samengevat in de fraaiste accessoires!' waarin hij Supercluster en Spacetime op een bijzondere manier omschrijft. We pikten er, net zoals de titel van dit bericht, nog een paar zinnen uit die zijn visie op onze producten weergeeft. En sommige hiervan hebben zelfs ons weer opnieuw geïnspireerd!

"Een plooibare asymmetrie die je verbeelding prikkelt."

"De omstandigheden waarin je bent maken dat de tijd anders 'verloopt'."

"Dit is design met een bijzonder verhaal!"
special
Een gekleurde ruimtelijke ervaring

Het CMY paviljoen is een interactieve ruimte die mensen in en rondom de driedimensionale kleurruimte beweegt die door Shift A+U gerealiseerd is. Oorspronkelijk werd door architect Bernard Tschumi de glazen omhulling van het Tschumi paviljoen in Groningen gebruikt om videobeelden te reflecteren en te mengen. Speciaal voor het 25 jarig bestaan van dit gebouw, herinterpreteerde Shift A+U dit idee. Zij gebruikte de glazen omhulling voor het mengen van kleuren. Het glas werd voorzien van transparante folies in de kleuren cyaan, magenta en geel waardoor er een kleurrijk driedimensionaal patroon ontstaat. Afhankelijk van het standpunt van de toeschouwer verandert dit patroon voortdurend.

Fotografie: René de Wit
Studio 2 ONS / Other Nice Stuff
Abrikozenstraat 74 / 2564 VT Den Haag / 070 211 51 69
info@studio2ons.nl / contact@othernicestuff.com
studio2ons.nl / othernicestuff.com


Deel deze inspiratie met anderen
facebook / twitter / email

bekijk eerder verzonden inspiratie
Inspire
Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen
of wijzigen / toch afmelden


Niet goed leesbaar?
Open bericht in een browser

Email Marketing Powered by Mailchimp