InspireInspire /4-15
Terug naar onze roots… Brabant, waar we op locatie gewerkt hebben aan de eerste oplage van Spacetime. En vrienden in onze studentenstad een winkel openden met Breda-kleding. Mooi!
product / other nice stuff
Stem op Spacetime

Onze klok Spacetime is genomineerd voor de Designday wedstrijd. Hiermee zijn we in de race voor een gratis plek tijdens Designday 2016. Designday is een verrassend en eigenzinnig podium voor ontwerpers die zelf ontwerpen én maken. Het staat voor onafhankelijk, toegankelijk design waarin originaliteit, gezond verstand, ambachtelijkheid en duurzaamheid samengaan.

Vorig jaar hebben we ervaren hoe het was in Maastricht, doordat we daar het prototype van Spacetime gepresenteerd hebben. Volgend jaar gaat er een oplage van de klok mee naar het zuiden, als we tenminste genoeg stemmen hebben verzameld. Jouw stem is dus heel erg welkom! Stemmen op Spacetime van Other Nice Stuff (nr. 5) kan heel makkelijk via www.designday.nl/vote
Super bedankt! En laat ons weten wat je van Spacetime vindt.


special
Breda Originals uit liefde voor de stad

Een bevriende ontwerper en oud studiegenoot van ons heeft zaterdag 25 april samen met zijn vrouw hun winkel geopend voor mensen die houden van Breda. Uit liefde voor die stad, waar ze allebei geboren en getogen zijn, geven zij het kledingmerk Breda Originals een eigen gezicht.
Breda heeft prachtige oude merken en het lijkt ze geweldig om die weer in het straatbeeld te krijgen. Ze hebben t-shirts ontworpen met daarop o.a. het soldaatje van Kwatta (chocoladerepen) en Loda Lientje (schoonmaakartikelen). Beide merken hadden vroeger een fabriek in Breda.

Jochem en Oona Joosse willen net iets anders dan bestaande Breda-kleding. Er liggen al ideeën met een verwijzing naar het militaire verleden van Breda of een referentie naar de voetbalclub of de historische binnenstad.
Ben je binnenkort in Breda? Loop dan even langs Molenstraat 15 om te zien wat voor moois die twee hebben gemaakt! Of bekijk het nieuwsitem dat Omroep Brabant vorige week heeft uitgezonden.
Studio 2 ONS / Other Nice Stuff
Abrikozenstraat 74 / 2564 VT Den Haag / 070 211 51 69
info@studio2ons.nl / contact@othernicestuff.com
studio2ons.nl / othernicestuff.com


Deel deze inspiratie met anderen
facebook / twitter / email

bekijk eerder verzonden inspiratie
Inspire
Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen
of wijzigen / toch afmelden


Niet goed leesbaar?
Open bericht in een browser

Email Marketing Powered by Mailchimp