InspireInspire /11-15
De laatste maand van dit jaar is begonnen, de feestdagen en 2016 zijn in zicht. In deze nieuwsbrief een cadeautip voor mensen met het typografie virus. En twee nieuwe winkels waar je Other Nice Stuff kunt shoppen!
Supercluster en Spacetime rechtstreeks bij ons kopen kan ook. Wij maken op bestelling, wacht dus niet lang meer met het doorgeven van je wensen.

 
product / other nice stuff
Other Nice Stuff in spiksplinternieuwe winkel!

Gisteren hebben we Supercluster en Spacetime naar de spiksplinternieuwe winkel Things gebracht. Je vindt de winkel van grafisch ontwerper Rogier Rosema op het Noordeinde 75 in Den Haag. De winkel was nog leeg, maar ga daar binnenkort zeker even langs om alles te bekijken. Het is prachtig tot in de details! Things is open vanaf 9 december.

Supercluster en Spacetime liggen inmiddels ook in de toffe winkel van Liefhertje en De Grote Witte Reus, Stationsweg 137 in Den Haag. LhGWR is een tentoonstellingsruimte met winkel en staat voor creativiteit en vernieuwing en brengt kunst en publiek samen. Open op woensdag t/m zaterdag van 12.00 - 17.00 uur.

The Makery, pop-up shop en werkplaats, moet helaas zijn deuren sluiten en is nog maar t/m 6 december open. Dit verkooppunt komt helaas te vervallen.
special
Het typografie virus

Typodarium 2016 is een kalender voor de dagelijkse dosis typografie. De kalender onthult elke dag een nieuw font. We kunnen nu dus heel gemakkelijk met z'n allen een heel jaar lang onze typografie kennis uitbreiden! Yeah! De kalender geeft je 366 (2016 is een schrikkeljaar) verschillende lettertypes, ontworpen door 223 ontwerpers uit 32 landen. De volledige lijst van deelnemende typografen vind je hier.
Op de voorkant van elk vel is het font prominent zichtbaar, op de achterkant wordt het verder toegelicht. Je leest o.a. wie de ontwerper is en in welke omstandigheden het font geschikt is voor gebruik.
Hebben? Bestel Typodarium 2016 hier!
Studio 2 ONS / Other Nice Stuff
Abrikozenstraat 74 / 2564 VT Den Haag / 070 211 51 69
info@studio2ons.nl / contact@othernicestuff.com
studio2ons.nl / othernicestuff.com


Deel deze inspiratie met anderen
facebook / twitter / email

bekijk eerder verzonden inspiratie
Inspire
Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen
of wijzigen / toch afmelden


Niet goed leesbaar?
Open bericht in een browser

Email Marketing Powered by Mailchimp