InspireInspire /6-15
Ruimtes en objecten hebben ook iets te vertellen. Welke verhalen zullen er ontstaan nu Supercluster en Spacetime hun plek bij anderen gaan vinden? Wil jij er al iets over kwijt? Heb je ideeën? Vertel ons jouw verhaal!
product / other nice stuff
Supercluster in kantoor Speechless

Twee Superclusters hebben een mooie plek gevonden. Edmée Tuyl van Speechless geeft naast sprekers de vloer soms ook aan objecten met een boodschap. Ze is blij met onze lampen in haar kantoorkeuken. Vanzelfsprekend zijn de Superclusters bij Speechless, bureau voor het gesproken woord, soms onderwerp van gesprek.

De ontwikkeling van Supercluster heeft om een aantal redenen langer geduurd dan wij hadden gewild. Desondanks zijn we ontzettend trots dat het ons is gelukt om het idee dat we hadden om te zetten in een werkend product. Inmiddels worden er kleine oplages door ons met de hand geproduceerd. Bij grote aanvragen kunnen we enkele handelingen automatiseren. En dat willen we graag! Daarom zijn we op zoek naar winkels die Supercluster in hun assortiment op willen nemen. Tips? Laat het ons weten!


special
Zichtbaar geluid

Tijdens ons bezoek aan de tweede editie van het festival Designkwartier Den Haag, ontdekten we in de Grafische Winkel het werk van Roos Meerman. We zagen daar haar Canorgraphy machine die geluid visueel maakt. De machine produceert geluidsgolven die omgezet worden in patronen op papier en textiel. Het geluid laat de pen die verbonden is aan de machine dansen op het medium. Wij zagen hiervan hele mooie resultaten!

Nog leuker is het om je eigen print te laten canorgraferen naar aanleiding van een geluidsopname van bijvoorbeeld jouw stem, een muziekstuk of iets anders. Neem daarvoor contact op met Roos.
Studio 2 ONS / Other Nice Stuff
Abrikozenstraat 74 / 2564 VT Den Haag / 070 211 51 69
info@studio2ons.nl / contact@othernicestuff.com
studio2ons.nl / othernicestuff.com


Deel deze inspiratie met anderen
facebook / twitter / email

bekijk eerder verzonden inspiratie
Inspire
Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen
of wijzigen / toch afmelden


Niet goed leesbaar?
Open bericht in een browser

Email Marketing Powered by Mailchimp