InspireInspire /10-15
We doen het goed, of we doen het niet. Projecten waar aandacht aan besteed wordt zijn voor iedereen waardevol. De rust en de ruimte ervoor nemen om de puntjes op de i te zetten. Zodat het klopt. Daar houden wij van. Daarom hebben we vaak een hele goede match met opdrachtgevers die dat ook belangrijk vinden.
project / studio 2 ons
Visuele identiteit zichtbaar in website

We berichtten eerder al over het lettertype Reflect, dat onderdeel is van de visuele identiteit van Plan2design, een eigenwijs bureau voor bedrijven die (het) goed willen doen. Nu is deze visuele identiteit ook zichtbaar in hun nieuwe website.
Ga naar plan2design.nl om te zien wat we voor ze ontworpen hebben. Met veel dank aan Green multimedia die ons ontwerp gerealiseerd heeft. De mobiele versie volgt binnenkort.


special
New Horizons, kunstwerk in boekvorm

In 2012 fotografeerde Bruno van den Elshout een jaar lang de Noordzee horizon op ieder heel uur van iedere dag. Dit deed hij met een speciaal daarvoor gebouwde installatie op het dak van hotel NH Atlantic in Kijkduin. Er werden 8.785 portretten van hetzelfde stukje grenzeloze verte gemaakt. Een selectie van 300 horizonnen zijn ritmisch en melodisch gecomponeerd tot het kunstwerk in boekvorm: New Horizons (ontwerp: Rob van Hoesel).

New Horizons was genomineerd voor een Dutch Design Award, waarvoor in het Veemgebouw op Strijp-S tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven, een expositie werd ingericht met alle genomineerden. Daar was ik een dag aanwezig om bezoekers te vertellen over het project, dat hierdoor nog meer waardering kreeg dan het al had. Voor mij ontzettend leuk om te doen en voor de bezoekers interessant om bij het bekijken van New Horizons het verhaal te horen!

Lees op newhorizonsahead.nl meer over dit project.

Fotografie: Carel Fransen
Studio 2 ONS / Other Nice Stuff
Abrikozenstraat 74 / 2564 VT Den Haag / 070 211 51 69
info@studio2ons.nl / contact@othernicestuff.com
studio2ons.nl / othernicestuff.com


Deel deze inspiratie met anderen
facebook / twitter / email

bekijk eerder verzonden inspiratie
Inspire
Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen
of wijzigen / toch afmelden


Niet goed leesbaar?
Open bericht in een browser

Email Marketing Powered by Mailchimp