Copy
View this email in your browser
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Gener - Febrer 2022
Titulars
El dimarts 18 de gener es va signar un acord de col·laboració entre Geografia UAB i l’Ajuntament de Terrassa per a l’elaboració de la diagnosi territorial del Pla del d’equipaments i Espais municipals de Terrassa. Aquest acord també inclou la possibilitat de fer pràctiques extracurriculars per a estudiants de Grau i Màster. 
Recerca

El projecte “GRANBCN: Aïllament social i soledat entre la gent gran a Barcelona”, amb participació del Centre d’Estudis Demogràfics (CED), Geografia UAB i la Fundació Amics de la Gent Gran, ha rebut una subvenció en el marc del Pla Barcelona Ciència 2021

Conferències, Seminaris, Col·loquis, Jornades...
El dijous 27 de gener els professors Joaquín Recaño i Toni López-Gay (també membres del Centre d’Estudis Demogràfics, CED) van participar en aquest debat sobre el despoblament rural organitzat pel la Fundació “la Caixa”.
El dimarts 1 de febrer els professors Oriol Nel·lo i Carme Miralles van participar en el Webinar “Vulnerabilitat territorial i mobilitat personal en temps de covid19” organitzat per l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona (ATM). 
El dimarts 8 de febrer la professora Roser Maneja (també membre del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, CTFC) va participar en aquest seminari sobre emergència climàtica organitzat per l’ICTA de la UAB
El dimecres 16 de febrer el professor Joaquín Recaño (també membre del Centre d’Estudis Demogràfics, CED) va participar en aquest webinar del DANE Colòmbia sobre sistemes d’informació d’estadístiques de migració. 
Publicacions
Aquest número inclou publicacions de: Martí Boada, Esteve Dot, Irene Gómez, Miguel González, Toni López, Roser Maneja, Oriol Marquet, Carme Miralles, Ricard Morén, P. Graham Mortyn, Francesc Muñoz Pradas, Anna Ortiz, Joan Cristian Padró, Montserrat Pallarès, Albert Pèlachs, Xavier Pons, Joaquín Recaño, Francesc Romagosa, Marc Sánchez, David Saurí, Miguel Solana.
Grau
El dilluns 17 de gener les professores Anna Badia i Anna Ortiz van participar en l’acte de presentació dels treballs dels estudiants de l’Institut Serra de Noet de Berga (4t ESO) i de l’Institut Pau Claris de Barcelona (1r Batxillerat), en el marc del projecte “Aules compartides” en què també hi van participar estudiants de de les assignatures “Visions Geogràfiques del Món” (Grau d’Història) i de “Lloc, Societat i Cultura” (Grau de Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial). 

Del 2 al 4 de febrer es van celebrar a la Facultat de Filosofia i Lletres les Jornades de Portes Obertes. Per part de Geografia UAB van participar els professors Àngel Cebollada, Joan Carles Llurdés i Jordi Nadal

El Departament de Geografia agraeix les entitats Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Ajuntament d’Esparreguera, Ajuntament de Lliçà de Vall, Ajuntament de Terrassa, BCN Regional, Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori (Generalitat de Catalunya), Ingeniería Social, Servei Meteorològic de Catalunya, Sistemas Medioambientales, Solucions Geogràfiques i Unitat de Planificació de Gestió de la Mobilitat (UAB), per acceptar estudiants del Grau perquè puguin fer les pràctiques curriculars. 
Màster
Durant el mes de febrer s’ha fet l’XIè Cicle de conferències del Màster oficial en Estudis Territorials i de Planejament (METiP), amb els següents 9 conferenciants:

Del 21 al 25 de febrer es va fer una nova edició de la Fira de Màster, Postgraus i Doctorats. Per part del Geografia UAB hi va intervenir el professor Jordi Nadal (Màster oficials en Estudis Territorials i Planejament, METiP) i els professors Albert Pèlachs i Meritxell Gisbert (Màster oficial de Geoinformació). 

 


El Departament de Geografia agraeix les entitats Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Centre d’Estudis Demogràfics (CED), DOyMO, Grup d’Estudis de Mobilitat, Transport i Territori (UAB), Grup de Recerca Interfase, Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), Intra SL, Invenio, Mcrit, Projectes, Sistemes i Geodèsia (PSIG), TerritorisXLM i Sistemas Medioambientales, per acceptar estudiants del Màster METiP perquè puguin fer les pràctiques curriculars.
Doctorat i lectures de tesis
Conferències
DAG
Nou número (68/1) publicat de la revista “Documents d’Anàlisi Geogràfica”.
Divulgació
On hem aparegut?
Dpt. de Geografia al diari “La ciutat. Diari digital de proximitat” (dimarts 18 de gener). 
Dpt. de Geografia al diari “La República” (dimarts 18 de gener).  
Dpt. de Geografia al diari “MónTerrassa” (dimarts 18 de gener). 
Joan Checa al programa de ràdio “El cafè de la ràdio” de Ràdio Sabadell (dimecres 2 de febrer). 
Cristina Domingo al diari “Ara” (divendres 11 de febrer). 
Juan Antonio Módenes al diari “Cotizalia” (dilluns 21 de febrer) .
Pots cancel·lar la subscripció al següent enllaç: unsubscribe from this list 
Per més informació, envia una correu electrònic al Departament de Geografia

Copyright © 2019 Departament de Geografia, Universitat Autònoma de Barcelona, All rights reserved.


This email was sent to <<Adreça electrònica>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Geografia, UAB · Edifici B · Bellaterra, Catalunya 08193 · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp