Copy
View this email in your browser
Facebook
Instagram
Twitter
Website
El divendres 31 de gener vam fer l’acte de reconeixement dels professors Antoni F. Tulla i Martí Boada, amb motiu de la seva jubilació. Unes quantes fotos
El Grup d’Estudis de Mobilitat, Transport i Territori (GEMOTT) dirigit per la professora Carme Miralles ha estat un dels seleccionats pel programa Barcelona Ciència. Enhorabona!! Més informació aquí
Recerca
El passat dimecres 5 de febrer es va fer a Barcelona una conferència-fòrum de debat organitzada per l’equip de recerca del projecte HAMLETS, que dirigeix el professor Ricard Morén. Més informació aquí.
Congressos i Jornades
El passat dilluns 20 de gener el professor Oriol Nel·lo va participar en el seminari d’Urgocis “Desigualtats socials, segregació urbana i polítiques de regeneració urbana. Franca-Espanya” organitzada per l’Escola de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP). Més informació aquí.
Del 2 al 5 de febrer el professor Oriol Marquet (GEMOTT) va participar a l’”Active Living Conference 2020” que es va fer a Orlando (USA) (enllaç).
Del 16 al 21 de febrer el professor Graham Mortyn va participar a l’”Ocean Sciences Meeting 2020” que es fa fer a San Diego (USA) (enllaç).
Publicacions científiques dels membres del Departament de Geografia
Formació
Vídeo de la televisió L'H
El dijous 30 de gener es va presentar el projecte troncal "Ciutat i vulnerabilitat social: diagnosi i propostes d’intervenció al barris de La Florida i Les Planes”, elaborat per l’alumnat del Màster oficial en Estudis Territorials (enllaç).
Tesi de Gloria Elizabeth Veloz Jaramillo (dijous 13 de febrer) El pueblo kichwa de Rukullakta en el ámbito del desarrollo local de la Amazonia ecuatoriana. Modelo de referencia para el desarrollo local de comunidades indígenas kichwas en transición. Directors: Antoni F. Tulla i Ana Vera
DAG
Publicació del número #66 (1) de la revista Documents d’Anàlisi Geogràfica amb una especial atenció a les tendències migratòries de les grans ciutats espanyoles.
 
DAG apareix al 3r lloc del bloc de revistes de Geografia en el rànquing de visibilitat i impacte de les revistes científiques espanyoles de l’àmbit d’Humanitats i Ciències Socials (enllaç).
 
Divulgació
El conegut periodista Antoni Bassas va entrevistar la professora Anna Cabré (directora honorària del Centre d’Estudis Demogràfics) i que va publicar el diari “Ara”. La podeu llegar aquí.
L’Associació d’Amics de la UAB entrevista la professora Maria Dolors Garcia Ramón després d’haver rebut un dels premis que atorga anualment (enllaç). Podeu veure l’entrevista aquí.
Les nostres xarxes socials no paren de créixer; així, el Twitter ja supera els 2.820 seguidors mentre que Facebook està en poc més de 2.050 i Instagram en 1.680. Enhorabona a tothom que ens segueix per haver-ho fet possible.
Geografia UAB va participar a les “Jornades de Geografia en Acció" (3 al 7 de febrer) organitzades amb el Programa Argó de ICE de la UAB; en concret amb els tallers “Laboratori de Geografia Física” i Cartoteca i Laboratori d’Informació Geogràfica i Teledetecció (LIGIT). Més informació aquí.
Els dies 4, 5 i 6 del passat mes de febrer es va fer una nova edició de les Jornades de Portes Obertes. Geografia UAB vol agrair els professors Asunción Blanco i Joan C. Llurdés i els estudiants Esteban DelgadoEloi Cahís i Martí Codina per la seva col·laboració.
Agenda de les activitats del Departament de Geografia

 
Benvingudes
Donem la benvinguda a Juan Pablo Schuster que durant tres anys farà el doctorat sobre espais verds i desigualtat social a Santiago de Xile, com a membre del grup de recerca GEMOTT.
El Grup d’Estudis de Mobilitat, Transport i Territorials (GEMOTT) incorpora al seu equip el primer aspirant a doctor industrial del Departament de Geografia, en Xavier Bach, que estudiarà la micromobilitat a Barcelona. Benvingut! Més informació aquí
 
Pots cancel·lar la subscripció al següent enllaç: unsubscribe from this list 
Per més informació, envia una correu electrònic al Departament de Geografia

Copyright © 2019 Departament de Geografia, Universitat Autònoma de Barcelona, All rights reserved.


This email was sent to <<Adreça electrònica>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Geografia, UAB · Edifici B · Bellaterra, Catalunya 08193 · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp