Copy
View this email in your browser
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Març-Abril 2020
El Grup d’Estudis de Mobilitat, Transport i Territorials (GEMOTT) incorpora al seu equip el primer aspirant a doctor industrial del Departament de Geografia, en Xavier Bach, que estudiarà la micromobilitat a Barcelona. Més informació aquí
Vídeo del discurs de la Maria Dolors Garcia Ramon amb motiu del guardó que va rebre a la darrera edició del Premi Amic dels Amics de la UAB (2019).
El Grup de Recerca Energia, Territori i Societat (GURB) que dirigeix el profesor Oriol Nel·lo participa el projecte SOLIVID, iniciativa col·lectiva (també amb l’IGOP i l’IERMB) per a la construcció d’un mapa col·laboratiu i un banc de recursos on-line sobre les iniciatives solidàries davant la crisi del COVID-19
Recerca
El Grup de recerca Interfase va organitzar el passat dijous 12 de març el Seminari de difusió de resultats del projecte LITOMED en el marc del projecte LITOMED-POLICLIMA “Efectes, capacitats i necessitats polítiques de respostes al Canvi Climàtic al Delta del Llobregat”; s’hi van presentar els resultats de l’anàlisi de la vulnerabilitat dels actors i de la capacitat d’adaptació al canvi climàtic i emergència climàtica al Delta del Llobregat. Més informació aquí.
Congressos i Jornades
El passat dilluns 2 de març la professora Asunción Blanco va participar en la “III Edición CETT Seminars on Contemporary Issues in Tourism” organitzada per l’Escola CETT de Barcelona. Més informació aquí.
El passat dimecres 11 de març la professora Carme Miralles va participar al “II Congrés “El transport públic és cosa de dones?'”. Més información aquí.
 
Aquest número inclou publicacions de Lluís, Pesquer, Xavier Pons, David Saurí, Joan C. Llurdés, Juan A. Módenes, Montse Solsona, Asunción Blanco, Joaquín Recaño i de la gent del Grup d'Estudis GEMOTT
Formació
S’ha publicat el treball final del projecte troncal del nostre Màster oficial en Estudis Territorials (METiP),Ciutat i vulnerabilitat social: diagnosi i propostes d'intervenció en els barris de La Florida/Les Planes, coordinat pel professor Miguel Solana. La més sincera enhorabona per la feina feta. Més informació aquí
Lectures de tesis
06/03/2020
Monika Wiktoria Maciejewska
Diferencias de género en el uso de los modos de transporte: Casos de estudio de Barcelona y Varsovia
Directora: Carme Miralles-Guasch
Divulgació
Les nostres xarxes socials no paren de créixer; així, el Twitter ja supera els 2.950 seguidors mentre que Facebook està en poc més de 2.080 i Instagram en 1.740. Enhorabona a tothom que ens segueix per haver-ho fet possible.
 
Al mes de març es van fer les "Jornades Argó Geografia: Emergència Climàtica. De la reflexió a l'aula", organitzades per l'ICE de la UAB, amb una nodrida representació del Departament (enllaç). Donada la situació generada pel Covid-19 només es va poder celebrar la jornada del 5 de març. Des del Departament de Geografia s'està treballant en poder-les fer un cop es reestableixi la normalitat.
Benvingudes
Andrea Nóblega CarriquiryCaty Roca Fernández i Àngels Pérez Mateos (d'esquerra a dreta a la foto) són les noves becades FI del Departament de Geografia. Benvingudes i enhorabona!
Agenda del Departament de Geografia
 
Pots cancel·lar la subscripció al següent enllaç: unsubscribe from this list 
Per més informació, envia una correu electrònic al Departament de Geografia

Copyright © 2019 Departament de Geografia, Universitat Autònoma de Barcelona, All rights reserved.


This email was sent to <<Adreça electrònica>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Geografia, UAB · Edifici B · Bellaterra, Catalunya 08193 · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp