Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

Beste relaties en nieuwsbriefabonnees,

Via deze weg informeren we je heel graag over onze nieuwe (tijdelijke) KultuurCentrale. Op deze tijdelijke webpagina kun je terecht voor leuke activiteiten en delen we filmpjes uit de Groninger kunst- en cultuursector. Aan professionals geven we informatie over regelingen en nieuwe verdienmodellen en geven we tips om online les te gaan geven of te repeteren met een koor.

Iedereen in het culturele veld van Groningen, van harmonie-orkest tot museum en van dirigent tot illustrator, roepen we op om ons activiteiten toe te sturen zodat we dat aan iedereen kunnen laten zien!

KultuurCentrale

VRIJDAG Advies werkt momenteel hard aan de KultuurCentrale, hét nieuwe online culturele platform voor de provincie Groningen. Met de KultuurCentrale willen we alle makers en mogelijkmakers met elkaar gaan verbinden. Geef ons een hartje op Toukomst!

De KultuurCentrale is er nog niet, maar we willen vanwege de crisis rond het coronavirus alvast een start maken, op onze eigen website. Deze tijdelijke KultuurCentrale is dus een bescheiden versie van wat het platform uiteindelijk moet worden. Wij verwachten de KultuurCentrale in zijn definitieve vorm en functionaliteiten in het najaar van 2020 te kunnen lanceren.

Corona
Door alle beperkingen van de coronacrisis zien we een vraag naar online activiteiten én informatie. Hier springen we op in met een bescheiden versie van de KultuurCentrale. Een paar voorbeelden van de activiteiten:

Doen

Creatieve kriebels? We laten Groninger aanbod zien voor kinderen, jongeren en volwassenen. Hiermee kan je zelf aan de slag!
Zoek de 10 verschillen & kleurplaat #1
Speel op 4 mei het 'Signaal Taptoe Infanterie' 

Beleven

Bekijk voorstellingen, concerten en exposities van diverse Groninger organisaties en verenigingen. Nu te zien in jouw woonkamer!
Rockumentary Grunn
Spinbarg | reis toch nog een beetje mee

Informatie voor professionals

Ben jij docent, kunstenaar of dirigent? Kijk wat jij kunt doen en lees meer over nieuwe verdienmodellen, online lesgeven en repeteren!
Digitale verdienmodellen in de cultuurwereld
Digitaal lesgeven, wat kan allemaal?

Jouw activiteit op de KultuurCentrale?!

De informatie voor deze tijdelijke site bedenken we natuurlijk niet allemaal zelf! Iedereen in het culturele veld van Groningen, van harmonie-orkest tot museum en van dirigent tot illustrator, roepen we op om ons activiteiten toe te sturen zodat we dat aan iedereen kunnen laten zien!

Geef met een korte omschrijving aan wat jouw activiteit is, stuur een link mee naar een website, Facebookpagina o.i.d. en vergeet niet om een goeie (rechtenvrije) foto mee te sturen.
Stuur ons een e-mail met jouw activiteit

Stuur in & win!
Onder de inzenders van activiteiten wordt een prijs verloot. De winnaar krijgt een artikel in de derde editie van ons KultuurBlad en mag gratis deelnemen aan een workshop naar keuze van VRIJDAG Advies of POPgroningen.

Team VRIJDAG Advies wenst iedereen een gezonde en creatieve tijd toe!

Team VRIJDAG Advies: Leonie Zuidema, Inez van de Kimmenade, Geert Oude Weernink, Sjoerd Nijland, Paula Mulder, Hannelore Duynstee en Ineke Kuiper
Ontvang je de nieuwsbrief van VRIJDAG Advies nog niet? Meld je hier aan en blijf op de hoogte van nieuws door, voor en over het culturele veld van de provincie Groningen.
Website
Facebook
Instagram
Twitter
Flickr
LinkedIn
YouTube
Google Plus
VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen.

VRIJDAG Advies is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren. We zijn er voor iedereen die muziek, theater, dans, literatuur of beeldende kunst (mogelijk) maakt in de provincie Groningen.
 
Copyright © 2020 VRIJDAG / KultuurLoket, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp