Copy
nyheter från jollygoodfellow
View this email in your browser

Nytt  XL-cykelprint
från jollygoodfellow


Nu kommer vår uppföljare! Frågorna har varit många. Är den alltså helt slut? Det blir inte fler då? Världsmästarcykeln XL blev en riktig succe och till följd av att vi valt att trycka i limiterad upplaga tog den helt slut för ett tag sedan.    

Vi letade länge efter en uppföljare och fastnade till slut för en cykel som Eddie Merckx gjorde ett så kallat "one hour record" på 1972 (cykla runt i en velodrom under en timme och hinna så många varv som möjligt). Det är en slimmad hoj utan handbromsar och annat "tjafs", en riktigt fin klassisk racer.  Ett citat från Eddie: "Ride as much or as little, or as long or as short as you feel. But ride." gör att det känns än mer perfekt för oss. Därför har trycket också fått namnet "Ride".

Ride finns i det stora formatet 70x100cm x 2 (som vi kallar XL), liggande 64x46cm och Mini (fejktatuering) som är 3x5cm.  

Mer bilder och info hittar ni på http://www.jollygoodfellow.se/ride-bike-print/
För pressbilder och andra frågor maila: info@jollygoodfellow.se
Är du i Skåne så är du mer än välkommen till studion i Arlöv, Borggatan 14.
 

Formex

Vi kommer att vara med på ett hörn hos scandinaviaform (B05:50). Där kan du bl a  se en helt ny produkt vi tagit fram tillsammans, en ny lösning för upphängning av posters, vi kallar den Hörn

Vi har också varit med och tagit fram grafisk profil för HeartheartH. Vi är säkra på att det blir en mycket inspirerande gästutställning som vi varmt rekommenderar (B19:24). 

Form/Design Center

Under September är jollygoodfellow månadens formgivare på Form Design Center i Malmö, du hittar oss på första våningen. Vi passar på att ha release för det nya cykeltrycket "Ride", fredag 2/9 kl 15, kom gärna och fira lite med oss om du är i krokarna.

Tent London

22-25 september drar vi till London tillsammans med ett gött gäng från Nordic Design Collective för att ställa ut på Tent London. En riktigt spännande mässa i en gammal fabriksbyggnad centralt i stan! Hall C2 Stand C10
 
Jollygoodfellow är en duo bestående av Esa Tanttu & Lisa Tanttu. Sedan starten har Jollygoodfellow arbetat i gränslandet mellan design, konst och hantverk. Tekniken screentryck och det hantverksmässiga arbetet har en central plats även om digital teknik som foto ofta finns med i processen. Hållbarhetstanken är viktig när det kommer till val av papper och textil eller genom kreativt återanvändande av provtryck.

Copyright © 2016 jollygoodfellow, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website