Copy
nyheter från jollygoodfellow
View this email in your browser


Flying V & Rock


Vissa tider på året flyger de dagligen över gården, kan till och med höra dem inifrån när det är tyst, här kommer uppföljaren till Birds: Flying V Screentryckt för hand på på det svensktillverkade pappret Munken Pure, stående 46x64 cm den här gången.  

Mer om nyheterna i bloggen:
Flying V
Rock

---

Färsk produktöversikt för nedladdning finns här https://goo.gl/yDxia1
Högupplösta bilder finns här https://goo.gl/mCllj3
Om du inte hittar det du söker eller har andra frågor – maila: info@jollygoodfellow.se eller ring 0709-794116

 

Processen

I jobbet med våra tryck finns både den kreativa processen och hantverksskickligheten med. Processen är ofta lång och mycket kan spela in på vägen. Vi gillar att varva med andra utflykter i olika material. Just nu experimenterar vi mycket med växtfärgning och kanske kombinerar vi det med tryck på något sätt framöver. Om du vill följa vår process är Instagram den snabbaste vägen: @jollygoodfellw.se 

Besök

Den här gången kommer vi inte till Formex, utan siktar på hösten. Är du i Skåne så är du mer än välkommen till studion i Arlöv (Borggatan 14, strax norr om Malmö) för att kika närmare på trycken och se hur vi jobbar. Hör av dig innan så vi säkert är på plats
--
I Stockholm finns de flesta av trycken att se hos Karin på manos, Renstiernas gata 22, Södermalm. 

Rock

Screentrycket är baserat på ett foto av en klippvägg vid havet, en bild vi tog för säkert tio år sedan. Det var på den tiden då Lisa bodde på Österlen och Esa drog ner från Stockholm och fick feeling ; )

Screentryckt för hand på vårt favorit papper : Munken Pure 240g 64 x 46  cm
Mer bilder och info finns på jollygoodfellow.se/rock
Jollygoodfellow är en duo bestående av Esa Tanttu & Lisa Tanttu. Sedan starten har Jollygoodfellow arbetat i gränslandet mellan design, konst och hantverk. Tekniken screentryck och det hantverksmässiga arbetet har en central plats även om digital teknik som foto ofta finns med i processen. Hållbarhetstanken är viktig när det kommer till val av papper och textil eller genom kreativt återanvändande av provtryck.

Copyright © 2017 jollygoodfellow, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website