Copy
nyheter från jollygoodfellow
View this email in your browser


Glad sommar!


På jollygoodfellow har det varit en riktigt härlig vår. Många frågor har gällt Blir det nån ny Världsmästarcykel? Vi är glada att kunna berätta att vi har hittat en spännande racercykel som vi håller på att förbereda för tryck i sommar och lansering i aug/sept, återkommer om det!  Nu försöker vi växla ner lite, men självklart svarar vi på frågor och skickar ordrar ändå. I mitten av juli (v 27-28) däremot drar vi till finska landsbygden och loggar ut helt.

Ett par roliga grejer här i Skåne nu i sommar är en designutställning på Landskrona konsthall 18/6-7/8  som vi är med på. Och så kommer vi att ha "garage-sale" här på Borggatan 14 i samband med "1000 trädgårdar".

Och så vi vill tipsa om några av våra somrigaste tryck!
I bilden ovan syns (fr v) Birds, And, Net, You! samt Concrete Bowl #1 på bänken.

Mer info och bilder av de olika nyheterna finns i vår webshop. Är du i Skåne så är du mer än välkommen till studion i Arlöv, Borggatan14, för att kika på dem närmare. I Stockholm finns många av trycken att se hos Karin på manos, Renstiernas gata 22, Södermalm.

Intresserad av högupplösta bilder? maila: info@jollygoodfellow.se

 

Tambourine

Har du inte en tamburin i kassen i sommar kan du ha en kassen.
 

Kassen är av ekologisk bomull och har handtag lagom långa att slänga över en axel i farten. Precis som våra posters är den tryckt för hand i vårt garagetryckeri.
 


 

Observationer

Ölands södra udde, Harstena, Hammerodde... Det är något väldigt somrigt med sjöväder-rapporten och en gammal radio.

Screentryckt för hand i svart på naturvitt papper, Munken Pure 240g, 46×64 cm. Finns även på kvistpapper.

Landskrona konsthall

Jurybedömd designutställning med 37 skånska formgivare med anknytning till Skåne, vi är två av dom. 18/6-7/8
Pressvisning to 16/6 kl 11
Vernissage lö 18/6 kl 13-17

1000 trädgårdar och en carport
3 Juli kl 11-17 Jollygoodfellow Design Studio, Borggatan14, Arlöv. Kort, tygkassar, betongklumpar, prints mm från jollygoodfellow och ljuvliga vaser från scandinaviaform, välkommen!
Jollygoodfellow är en duo bestående av Esa Tanttu & Lisa Tanttu. Sedan starten har Jollygoodfellow arbetat i gränslandet mellan design, konst och hantverk. Tekniken screentryck och det hantverksmässiga arbetet har en central plats även om digital teknik som foto ofta finns med i processen. Hållbarhetstanken är viktig när det kommer till val av papper och textil eller genom kreativt återanvändande av provtryck.

Copyright © 2016 jollygoodfellow, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website