Copy
Vanaf vandaag te boeken: Data Tours!
View this email in your browser

Vanaf vandaag te boeken: Data Tours!

Het afgelopen jaar ben ik druk in de weer geweest met het samenstellen van deze bijzondere wandeltour door Amsterdam. Aan de hand van data leid ik je tijdens de tour langs 11 unieke locaties waar op verschillende manieren aan data gestalte is gegeven. 

Statistieken, afstanden, jaartallen, leeftijden, gewichten, lengtes en hoogtes nemen je aan de hand en vertellen op humoristische, informerende en poëtische wijze over de stad. Kom bv meer te weten over het onzichtbare leven in de gracht, de huidskleuren van het gemeentebestuur, aantallen weesfietsen en leer in een workshop je eigen getal kennen!
Wat tegenwoordig het hart van Amsterdam is, was in de 16de eeuw nog landbouwgebied. Echter is het aantal boerderijen in deze buurt amper veranderd. Kom er tijdens de tour achter hoe dit precies zit.
Organiseer je een bedrijfs-, familie- of vriendenuitje? Dat kan natuurlijk ook. Je kan dan op een dag naar keuze de tour boeken. On request the tours can be given in English!
Praktische informatie
De tour start bij Huis de Pinto en loopt langs het Waterlooplein, de Zuiderkerk, de Wallen en eindigt op de Zeedijk bij Café 't Mandje. De tour duurt zo'n 3 uur, inclusief pauze en je verbrandt gemiddeld 112 calorieën. Hij kost slechts € 12,50 inclusief een welkoms- en afscheidsdrankje! De Data Tours worden gegeven op elke vrijdag en zaterdag in april en mei door onze gids Pavèl! Boeken kan nu, direct, via www.datatours.nl!
Data Tours is een project van Pavèl van Houten en mede mogelijk gemaakt met financiële steun van het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Ontwerp in samenwerking met Andrea Koll.