Copy
Nieuwsbrief februari 2017   
Bekijk deze E-mail in je browser
Nieuwbouw in bedrijf
 
De bouw van de uitbreiding van de fabriek is gereed !
 
De nieuwe productiehal van 5000 m2 is klaar en in gebruik genomen. Ons zuster productiebedrijf is hierdoor nog beter in staat om het productieproces te monitoren en waar nodig in te grijpen om de kwaliteit en levertijd van de producten optimaal te houden. Het eindresultaat is een ultra moderne fabriek, die voldoet aan alle actuele eisen, waarmee het klaar is voor de toekomst. Ook niet onbelangrijk is de energiebesparing door de duurzame bouw. Het gebouw is ontwikkeld en wordt gebruikt met respect voor mens en milieu. Wij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van de mogelijkheid om de fabriek te bezichtigen, zodat u het bijzondere productie proces zelf kunt aanschouwen.

Een gezellige én gezonde slaapkamer

In een goede slaapkamer gaan gezellig en gezond hand in hand. Voor een gezond klimaat is het belangrijk goed te ventileren. Hoewel het tijdens de koude wintermaanden verleidelijk is de verwarming iets hoger te zetten, is het belangrijk niet te warm te slapen. Goede verduisterende gordijnen en stilte zijn, tot slot, belangrijk voor een vaste slaap. Een fijne slaapkamerbeleving heb je zelf in de hand: maak de slaapkamer gezellig! Doe dit met mooi bedtextiel, natuurlijke materialen (echt hout) en een rijke styling van plaids, sierkussens, bijzettafels en. Slaap sfeervol!
bron : GG Woonmagazine

Goretti nieuwe collectie
 
Introductie van nieuw salontafel concept
De Goretti salontafel collectie is recent fors uitgebreid. De nieuwe salontafels in de Goretti Pro-Collection zijn leverbaar in diverse soorten materialen, afmetingen, hoogtes en kleuren. Stem gewoon de maat, vorm en kleur zelf af op het interieur waar de tafel komt te staan! Als de tafel matcht met de bank, is de bijverkoop van een salontafel een eitje. Model Steps op de foto is één voorbeeld van een groot aantal modellen in deze reeks.

Nieuwe prijzen
 
Per 1 maart worden de prijzen van een aantal programma's aangepast.
De nieuwe in- en verkoop prijslijsten van de programma's met gewijzigde inkoop prijzen worden verstuurd naar onze relaties die met het betreffende programma werken. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om de actuele verkoop advies prijslijsten op onze website te downloaden. Op een speciale pagina op onze website kunt u elke verkoop advies prijslijst downloaden en printen. Alle prijslijsten zijn "printvriendelijk" opgemaakt. Download en print de nieuwste prijslijsten voor de catalogus. Zo werkt u altijd met de meest actuele prijslijsten!  
Uitbreiding verkoop team

Ter uitbreiding van ons team is per 1 januari 2017 Jorn Cassiman aangesteld als vertegenwoordiger voor Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams Brabant.
D.m.v. promotie, advies en service verkoopt hij ons uitgebreide gamma woon- en slaapkamer meubelen in de genoemde gebieden. Jorn is een midden twintiger met een Bachelor in het Bedrijfsmanagement met specialisatie Marketing & Sales.
Wij hopen met Jorn de bestaande relaties verder te mogen voortzetten en wensen hem hierbij alle succes.
Jorn Cassiman is te bereiken via zijn mobiele nummer: +32 (0) 498 12 65 39 of via email: jorn@bijnen.nl
NIEUWE SLAAPKAMERS
LARVIK                 |                ??????

Een aanvulling van twee compleet nieuwe eiken slaapkamers. Larvik: Deze nieuwe slaapkamer in de Juvo collection met een knipoog naar vormgeving van de jaren 60 -70 is zo ontworpen dat het perfect past in de slaapkamer van nu.  Het bed is op verschillende breedtes en lengtes leverbaar en de bijpassende garderobekasten in 2-,3-,4- en 5- deurs uitvoering zijn standaard voorzien van automatische ledverlichting.

Kom ook de nieuwe slaapkamers bekijken op onze showroom in De Woonindustrie tijdens de vakdagen :

Zondag           12 februari van 10.00 tot 18.00 uur 
Maandag         13 februari van 10.00 tot 19.00 uur 
 Dinsdag          14 februari van 10.00 tot 18.00 uur 
Woensdag        15 februari van 10.00 tot 18.00 uurIn deze nieuwsbrief
#  Nieuwbouw in bedrijf
#  Goretti collectie
#  Nieuwe prijslijsten
#  Slaapkamers 2017

#  Vakbeurs Nieuwegein

Contact
Bijnen Meubel Groep
Evenaar 4
4561 PG  HULST

Tel. +31(0)114-381050

Fax.+31(0)114-321712
E -  info@bijnen.nl

W - www.bijnen.nl

Openingstijden :

Maandag t/m vrijdag:
09:00 - 17:00 uur


tip

Check onze website
en kijk of uw dealer
gegevens
kloppen
Dealer vermelding op Meubelplan.nl
 
Wij hebben ons aangesloten bij Meubelplan.nl. Op dit unieke digitale platform werken meubelfabrikanten en hun dealers samen aan optimale vindbaarheid van hun producten. Meubelplan is een zeer belangrijk marketinginstrument, dat ook voor u grote kansen biedt. Voor meer informatie over Meubelplan, E-mail naar:
BEZOEK OOK EENS ONZE SHOWROOM
Onze adviseurs zijn iedere maandag van 10:00 tot 17:00 uur aanwezig op onze showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein

 Bent u (nog) geen geregistreerde Zondag dealer en zou u toch graag de nieuwste documentatie set ontvangen? Stuur dan een E-mail naar: 

sales@bijnen.nl 
Onze adviseur maakt dan geheel vrijblijvend een afspraak met u.
Copyright © 2017  Bijnen Meubel Groep Hulst, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bijnen Meubel Groep · Hulst, Nederland · Evenaar 4 · Hulst, ZE 4561 PG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp