Copy
Bekijk deze email in uw browser

Het is tijd voor iets nieuws

Nederland slaapt. Ondertussen verandert de markt voor de slaapbranche voortdurend. Zo heeft een niet nader te noemen Zweeds woonwarenhuis kans gezien de markt voor een groot deel in handen te krijgen. Het aantal merken op de markt neemt toe, maar het aantal verkooppunten daalt. Zie dan nog maar eens succes te behalen.
 
Wie als slaapkamerspecialist wil scoren, heeft veel kennis van de producten en van de markt nodig. Dat geldt ook voor ons als producent. Wie zit waar, in welke regio zijn de kansen het grootst? En wie zijn de (toekomstige) dealers waar mijn producten de juiste aandacht krijgen?
 
Wij hebben de kennis en creativiteit om uw omzet een positieve wending te geven. Grootspraak? Nee hoor, we produceerden en importeerden al meubelen in de tijd dat mensen nog 25 jaar met hun meubels deden. En we hebben in de loop van de tijd vele nieuwe merken een solide plaats in de markt bezorgd. Bewezen succes dus. Met daarbij de stijgende verkoop van "traditioneel" houten bedden in een modern jasje met een kwaliteitsbodem en matras, wordt verkopen (met marge !) weer ouderwets leuk.
 
Nu hebben we ruimte in ons dealer netwerk voor nieuwe verkoop punten. Voor een slaapkamerspeciaalzaak met ambitie, dat niet het wiel opnieuw wil uitvinden, maar de zekerheid kiest van een partner die de markt minstens zo goed kent als uzelf. Want zoveel ervaring en actuele marktkennis laten we niet ongebruikt liggen. Dat is slapende kennis en daar liggen wij nou wakker van....... 
 
P.S: Het aantal nieuwe verkoop punten is beperkt beschikbaar.
Bel +31 (0)114 - 38 10 50 of mail voor een afspraak, dan bent u de eerste en binnenkort de beste. We laten u graag kennismaken met onze uitgebreide Juvo en Zondag collectie.

Copyright © *2016* - * Bijnen Meubel Groep *, All rights reserved.
Bekijk onze slaapkamer collectie op: www.bijnen.nl
Ons mail adres is: info@bijnen.nl

Ontvangen mail aanpassen?  update your preferences of unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bijnen Meubel Groep · Hulst, Nederland · Evenaar 4 · Hulst, ZE 4561 PG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp