Copy

Nyhedsbrev fra Filibid

View this email in your browser

Filibid eksisterer i den virkelige virkelighed!

 
Så er det en realitet – filosofistudiet på Aarhus Universitet har en kandidat- og alumneforening. På generalforsamlingen d. 15. marts var henved 80 alumner og nuværende kandidatstuderende med til at stifte foreningen – med et brag!

Den nyvalgte bestyrelse vil derfor gerne sige officielt velkommen som medlemmer i Filibid. Både til jer, der deltog på generalforsamlingen, og til jer, der før eller siden er blevet medlemmer. Vi er rigtig glade for jeres tillid, for foreningen og for at både stemning, beslutninger og fest var så gode d. 15.
 
Dette er første nyhedsbrev, men ikke derfor fattigt på nyheder. Udover den store, at vi nu eksisterer officielt, har bestyrelsen konstitueret sig, vi har afholdt vores første Filibid arrangement, Filosoffer i Job, og vi kan opreklamere de første åbne arrangementer på filosofi i nærmeste fremtid – blandt andet en surprise-afskedsreception for vores allesammens Hans Fink!
 

Bestyrelsen 2014/2015


Filibids bestyrelse mødtes første gang torsdag den 20. Marts og konstituerede sig. Formand blev kandidatstuderende Anne Engedal, næstformand alumne Jon Rostgaard Boiesen og kasserer kandidatstuderende Maja Kjær Sloth. Hele bestyrelsen glæder sig til at komme i gang med arbejdet!

Se bestyrelsen og læs mere HER
 

Tjek Filibid-kalenderen


Der er nu oprettet en kalender på Filibids hjemmeside, hvor du kan følge med i kommende arrangementer, åbne forelæsninger og lignende på filosofi.


Kalenderen opdateres løbende, så hold øje med den HER
 

Generalforsamling 2014


Hjemmesiden er nu opdateret, så du kan opleve eller genopleve den stiftende generalforsamling på med referat, vedtægter, budget, men også billeder og quiz.

Læs mere HER


 

Filosoffer i Job


Onsdag d. 19. Marts afholdt Filibid sit første officielle kandidat- og alumnearrangement, Filosoffer i Job. Filosoffer i Job går ud på at formidle kontakt mellem nuværende studerende i filosofi og alumner i forskellige jobsektorer. Det var en aften med spørgsmål og svar, interesse og råd.

Læs mere om Filosofferi Job HER

Afskedsreception for Hans Fink


Da Hans jo heldigvis var til stede på generalforsamlingen, kunne vi ikke så godt ved den lejlighed invitere åbent til dette surprise-event – men nu kommer det!
 
Som de fleste af jer nok opfangede, hvis I var på generalforsamlingen, så er det igangværende universitetsår Hans Finks sidste på Aarhus Universitet. Det markeres med flere arrangementer, som nok skal blive opreklameret løbende på hjemmesiden. Men det første event er lige om hjørnet:

Den 1. april holder Hans sin sidste forelæsning på filosofis bachelor – en oversigtsforelæsning over den analytiske filosofis historie fra midt 1800tallet til nu. I den forbindelse har Fagudvalget for Filosofi arrangeret surprisereception og inviterer til et glas efter forelæsningen, så de der kender hans som underviser, kan sige farvel.

Man er velkommen til at komme til forelæsningen fra 13-16, men i så fald beder vi alle om at holde sig i baggrunden til den er slut, så Hans får lov at fokusere på sin sidste forelæsning. Ellers er alle selvfølgelig velkomne når forelæsningen er slut kl. 16.

 
Det hele foregår Tåsingegade 3, bygning 1441, Auditorium 1.
 
Læs mere om afskedsreception HER eller skriv til filibids@gmail.com for mere info
 
Copyright © 2014 Filibid - Kandidat- og alumneforening for filosofi på Aarhus Universitet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp