Copy
View this email in your browser

Kære <<Fornavn>>                                                                

Opdateret hjemmeside
Min hjemmeside har fået nyt udseende. Det er for at følge med den nyeste teknologi - og så trængte det hele til et løft.
Den nye hjemmeside giver, blandt andet, mulighed for at skrive blogindlæg. Der kommer fremover små skriv fra mig  som du - også - kan følge. 
Du kan se den nye hjemmeside her

På sigt vil jeg lægge videoklip på www.GreveAlternativ.dk, hvor jeg fortæller om det jeg tilbyder. MEN jeg vil også gerne have nogle små klip med en af jer? Har du været til behandling (healing, clairvoyance eller bars) hos mig, og vil du fortælle om dine oplevelser? Så vil jeg rigtig gerne høre fra dig. Du kan svare tilbage på mailen her.

Den opmærksomme læser vil se, at zoneterapi ikke længere er en del af de behandlinger jeg tilbyder. Du kan stadig, som eksisterende klient booke tid til zoneterapi, men jeg tager ikke nye klienter ind.

Sommerferie
Når du læser dette er jeg gået på ferie. Jeg er tilbage i starten af August. Hav en rigtig dejlig sommer. Nyd det, og hvis du er en af dem, som syntes corona-nedlukningen egentlig var en god tid, så prøv at holde fast i noget af roen du oplevede der.

Fremtidige arrangementer:
Næste arrangement bliver en aften med clairvoyante beskeder til alle, og meditation til start og slut. Jeg afventer fase 4 af genåbningen, før jeg lægger nye datoer ud.

De bedste hilsner fra Hanne

Åbningstider


Reserver en behandling her: https://system.easypractice.net/book/velkommen-til-greve-alternativ-online-booking

Mandag 11-18
Tirsdag 9-18
Onsdag lukket
Torsdag 9-15:30
Fredag 9-15:30
Samt efter aftale
.
 
Greve Alternativ på facebook
Greve Alternativ på facebook
GreveAlternativ.dk
GreveAlternativ.dk
Kontakt mig på mail
Kontakt mig på mail
Online tidsbestilling
Online tidsbestilling
Copyright © 2020 Greve Alternativ, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp