Copy

Jaargang 2 (2016)

Editie 3

Onderwijslab

Het Onderwijslab ondersteunt, verbindt en inspireert docenten, opleidingsmanagers en onderwijsondersteuners om het onderwijs (nog meer) blended te maken.

Maandelijkse nieuwsbrief vanuit het Onderwijslab naar alle medewerkers van de Faculteit Techniek.

Succesverhaal

Docent Maartje Stoop

In deze rubriek hopen we jou te inspireren met verhalen van collega’s die – al dan niet met hulp van het Onderwijslab – de optimale mix tussen didactiek, inhoud en technologie al hebben bereikt.

Docent Maartje Stoop zag de toegevoegde waarde in het maken van een informatieve kennisclip. In samenwerking met het Onderwijslab maakte zij daarom in de Blended Studio haar eigen visualisatie van een supply chain. Zij bracht de theoretische ketenprocessen tot leven. Bovendien leverde het haar een belangrijke winst op: in de face-to-face contacttijd hoeft zij minder tijd te besteden aan het overbrengen van “droge” theorie.

Wil je zelf ook een productie (laten) opnemen in de Blended Studio? Neem dan contact op met het Onderwijslab of schrijf je in voor een workshop Zelf video maken.

Lees meer...

Actueel

Onderwijslab Online

In deze rubriek bieden we onze selectie van de meest interessante nieuwe artikelen en de populairste artikelen van de afgelopen maand op Onderwijslab Online (O-lab).

Ga naar O-lab

Nieuwe artikelen

DLWO: Wat is de DLWO?

DLWO:
Wat kun je met
de DLWO?
Didactiek: Virtual reality in het onderwijs

Didactiek:
Virtual reality
in het onderwijs
DLWO: Alle opdrachten in de Inleverbox groeperen

DLWO:
Opdrachten
Inleverbox

Meest gelezen

Tools: Producties in de Blended Studio

Tools:
Blended Studio
DLWO: Inschrijftool

DLWO:
Inschrijftool
Didactiek: Blended learning

Didactiek:
Blended learning

Workshops

Docent Seb Schneiders

In deze rubriek vind je ons aanbod voor de workshops. Meer informatie vind je op ons studiedeel Onderwijslab in de DLWO, of schrijf je gelijk in voor de workshops. Je kunt je hier ook inschrijven voor teambijeenkomsten, productdemonstraties en/of Engelstalige workshops, via open inschrijvingen.

Lees meer...

Contact

ELS

O-lab

DLWO

DLWO

Mail

Mail

© 2016 Onderwijslab, Leeuwenburg B5.30 - Faculteit Techniek, HvA
Weesperzijde 190, 1097 DZ Amsterdam
onderwijslab.techniek.hva.nl - onderwijslab-ft@hva.nl