Copy
CEITREI lansează albumul de debut
“CI3”

Câștigătorii Premiului I la Posada Rock 2021, CEITREI lansează albumul de debut, intitulat CI3.

Sună exact cum trebuie să sune un power trio cu rădăcini în hard rock, arome Southern și muzicieni de supra calitate.

YouTube Music
Deezer
Spotify
Apple Music

DESPRE ALBUM

După 55 de ani de istorie rock power-trio (Cream s-a înființat în 1966), mai funcționează formatul chitară/voce - bass - tobe? Absolut, zic, ascultând riff-uri tăioase și energie sofisticată cu cei trei rockeri din Arad. Înregistrat în studioul axeman-ului Ciprian Mateian, albumul a fost masterizat la prestigiosul studio MASTERvargas din New York.

Cele 10 cântece (sunt toate compoziții originale, în limba engleză) scot în evidență legătura de o calitate ancestrală, asemănătoare familiei, între cei trei muzicieni. “Too Late” este cel mai aproape de a fi hit-ul trupei, cu ingrediente Southern rock à la Dirty Honey. Intro-ul din “Harmonic Motion” rupe o pagină din “Tom Sawyer” (Rush),  dar după mijloc are un jam care garantat va ridica pulsul în concert. “You” și “Seven” (singurul instrumental) sunt extensii “după 25 de ani” ale albumului legendar “Seven Steps” al trupei băimărene BMG, în care Cipri a fost membru de bază. Cu ritm și fler de Ozzy, “Train to Hell” o să vă trimită la Wiki să aflați ce înseamnă gandy dancers.

 

DESPRE CEITREI

Puterea numărului trei nu prea are istorie in rockul romanesc. Dar frăția a trei bărbați întru muzică e un lucru minunat, de la Cream, Hendrix și până la Motorhead citire. CEITREI sunt muzicieni experimentați care nu mai au timp să facă altă muzică decât cea care le place. Nu au alt steag, alt scop, decât poate să o împartă cu oameni faini care vor să se simtă bine. Așa se face că brand-ul lor de power rock, cu rădăcini in blues, arome de southern rock si mușchi de hard rock, aduce un vânt proaspat. Adunați ca în triunghiul unui wizard sunt Ciprian Mateian (chitară / voce), Tiberiu Back - 6-string bass si Sergiu Nădăban - tobe. Trupa are sediul în Arad și mai recent și-a turat motoarele la legendarul festival Posada Rock, de unde s-a întors cu Premiul I.

Website: ceitrei.ro
Email: ciprimateian@gmail.com
Telefon: +40 744 055 936
Facebook: https://www.facebook.com/ceitreiband

PENTRU RADIOURI

Download promo audio pentru album (wav format):
varianta 15 secunde
varianta 30 secunde 

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 George Motoc, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp