Copy
NARCISA SUCIU lansează cartea
“Mama, povestește-mi despre tine!”

La vârsta de 17 ani, Narcisa și-a pierdut mama, și odată cu ea posibilitatea de a afla detalii despre viața ei.

Celor dintre noi a căror mamă e în viață, Narcisa ne oferă acest volum, care conține întrebări adresate mamei și spațiu în care mama să scrie răspunsurile.

Cartea este ilustrată de fiica Narcisei, Daria Crăciun.

Cumpără cartea

DESPRE CARTE

Draga mea cititoare,

 

Ziua în care copilul tău te va întreba senin: Cum ți-a ales mama ta numele? nu este departe. Pentru mine, momentul a fost extrem de sensibil. Daria aștepta răspunsul, iar eu abia atunci am realizat că, de fapt, nici nu știu. Iar Mama… Mama mea era plecată de multă vreme. Am reactivat atunci durerea ce rămâne imprimată în suflet… Absența Mamei înseamnă și capitole lipsă din viața noastră împreună. Timpul ce ni s-a dat a fost mult prea scurt.

 

Din durerea asta profundă a apărut acest proiect, din dorința mea de a ne face timpul prieten, atât cât îl avem. Eu nu mai pot primi răspunsuri de la Mama. Dar fiica mea va ști tot ceea ce vrea să știe despre ea, despre mine, despre noi două. Copiii ei vor deschide această carte și vor afla întreaga poveste.

 

Te invit să mi te alături! Răspunde acestor întrebări și du povestea ta mai departe, în veșnicie!” (Narcisa)

Citind cartea Narcisei, a cărei prietenie e neprețuită pentru că nu poate aparține oricui, am găsit „chei” pe care le speram agățate la micul meu lacăt, în buzunarul de la piept.
(Teo Trandafir)

Când am primit volumul, ochii mi s-au umplut imediat de lacrimi. Mi s-a părut că este fix ce trebuie pentru a acoperi o zonă atât de puțin cunoscută: adevărul părinților noștri.
(Mirela Retegan - Gașca Zurli)

Cumpără cartea

DESPRE NARCISA

De mai bine de 25 de ani, Narcisa Suciu este una din cele mai iubite voci în muzica românească. Născută și formată la școala muzicală a orașului Baia Mare, ea a ajuns în atenția țării întregi în 1996, după colaborarea cu Mircea Rusu. Stabilită în Finlanda, vizitează de mai multe ori pe an România. În preajma sărbătorilor, concertele ei sunt așteptate cu nerăbdare și sunt o mare bucurie pentru cei care le urmăresc.

PENTRU INTERVIURI

Email: narcisasuciu@yahoo.com
Facebook: Narcisa Suciu

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 George Motoc, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp