Copy
Celeritas nieuwsbrief 18 december 2016
Bekijk nieuwsbrief in een browser


Wil je reageren op deze nieuwsbrief gebruik dan het contactformulier op de website of stuur een mail aan celeritas.alkmaar@knkv.nl

 

Einde van het jaar.

De kerstvakantie staat alweer voor de deur. Alleen komende dinsdag trainen we nog, vrijdag de 23e zijn we vrij. We zien elkaar weer voor de training op dinsdag 10 januari, maar de meesten van jullie hopen we op 30 december nog te zien bij het bakken en/of het ophalen van de bestelde oliebollen.

Opgeven en bestellen kan op Olgakruize@gmail.com

We wensen iedereen in onze club een fijne vakantie, mooie feestdagen en een gezond en sportief 2016!

 

Algemene Ledenvergadering


De algemene ledenvergadering van 14 december jl. was redelijk bezocht. Dit is mede te danken aan een aantal jeugdleden dat aanwezig was. Uiteraard hopen we op de volgende algemene ledenvergadering, maar ook op de korfbal afdelingsvergadering meer leden en ouders te mogen begroeten.
 

 

 

Dé manier om je club te sponsoren is Sponsorkliks. Een klein percentage van je online aankoopbedrag komt tegoed aan je club. Hoe werkt het?
Je gaat naar de website van Celeritas Korfbal, onderaan de pagina klik je op het logo van Sponsorkliks.
Daarna kun je kiezen uit honderden webshops, die van jouw keuze zit er vast bij, en shoppen maar. Het is uiteraard volledig anoniem.

Er is ook een app voor je mobiel of tablet.

 

Recreanten.

Vorig jaar is onder leiding van Andries Marx een kleine groep recreanten van start gegaan. Zij werken gestaag aan hun conditie en leren ondertussen ook nog lekker korfballen. Deze groep is heel gezellig en kan altijd uitbreiding gebruiken. Geïnteresseerd? Kom op dinsdagavond een keer meedoen!

Wist je dat...

  • We met de jeugd een geweldige gourmetavond hebben gehad?
  • Dat die avond werd afgesloten met een op maat gemaakte verhalenbingo waarin alle jeugdleden voorkwamen?

Het sportieve plezier binnen onze vereniging wordt
mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors

Wibo naaimachines
De naaimachine speciaalzaak van Alkmaar met een breed assortiment aan naaimachines, lockmachines, borduurmachines, paspoppen, fournituren accessoires en meer.
Muta sport
We hebben een concept ontwikkeld wat volledig gericht is op de behoefte van de Teamsport. Met meer dan 80 medewerkers zijn we elke dag gedreven en gemotiveerd om het concept te verbeteren in samenwerking met al onze klanten en partners.
Aannemersbedrijf Moesman
Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijfspand voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Noord-Holland.
Gorter Advisie
Wij bedenken en ontwikkelen reclame- en communicatie-uitingen voor bedrijven en overheidsinstellingen. Dat doen we met een nuchtere aanpak: creatief, met twee benen op de grond.
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
OPZEGGEN LIDMAATSCHAP?
Opzegging kan schriftelijk (via e-mail is voldoende) bij de ledenadministratie waarbij een opzegtermijn van ten minste één maand in acht dient te worden genomen, dus opzegging voor 1 mei. Als er niet wordt opgezegd, wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd voor een periode van een verenigingsjaar.
Sportpark ‘De Groene voet’
Klaas Bootpad 8 1827 CX Alkmaar
Tel: 072-5627188
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat jij en/of jouw kind(eren) lid zijn van Celeritas Korfbal

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp