Copy
Avondvliegen Defensie Helikopter Commando
View this email in your browser

Het reguliere avondvliegen is weer gestart, hierbij trainen vliegbemanningen van het Defensie Helikopter Commando het helikoptervliegen bij duisternis. De reguliere avondvliegperiode loopt van 1 september tot 1 april, en er kan doordeweeks tot 23.00u gevlogen worden. De bemanningen vliegen vanaf Vliegbasis Gilze-Rijen, Militair Vliegkamp de Kooy en Militair Luchtvaart Terrein Deelen naar de verschillende militaire oefenterreinen van Nederland.

 

Veilig vliegen
Voor de Koninklijke Luchtmacht staat bij het uitvoeren van missies veiligheid voorop. Door veel training streven we naar een maximaal niveau van presteren en veiligheid. Ook veilig vliegen met nachtzichtapparatuur is iets wat vaak beoefend moet worden. De trainingen voor helikopterbemanningen bij duisternis vinden het hele jaar door plaats en overal in Nederland.

 

Altijd en overal inzetbaar
Trainen is voor personeel van de Koninklijke Luchtmacht van essentieel belang om te zijn voorbereid op een inzet waar ook ter wereld, dag en nacht.

 

Informatie en klachten

Militaire oefeningen worden tijdig en zorgvuldig voorbereid. Dit is essentieel voor de oefenende eenheden, maar ook voor de omgeving van de oefenlocaties. Omwonenden kunnen hinder ondervinden. Eventuele klachten zijn in te dienen via www.defensie.nl/actueel/vliegbewegingen , telefoonnummer 0161-296100 of via het gratis nummer 0800-0226033. Voor informatie over vliegbewegingen zie www.defensie.nl/actueel/vliegbewegingen of Teletekst pagina 766. 

 

Mededeling aan redacties (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sectie Communicatie van het Defensie Helikopter Commando op vliegbasis Gilze-Rijen op telefoonnummer 0161-296102 of 06-53130617.

Copyright © 2015 Defensie Helikopter Commando Koninklijke Luchtmacht, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp